Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a páromat minden zavarja bennem?

Figyelt kérdés
Állandóan letorkol valamiért. Túl hangos vagyok, túl válogatós vagyok (mert nem eszem meg a mazsolát, meg még ezen kívül kb. 4 másik dolgot), idegesíti, hogy hetente kimosom és kivasalom az ágyneműt, idegesíti, hogy szintén hetente felporszívózok, stb. Röviden minden zavarja velem kapcsolatban. Ő nem dolgozik, semmiben sem segít, csak a gép előtt ül, még boltba sem hajlandó elmenni, mert fel kell vennie a maszkot. Nyilván most majd olyan válaszok jönnek, hogy hagyjam el, én vagyok a h.lye, ő is h.lye, de ha meg lehet valamit javítani, nem szeretném kidobni. Én nem szoktam neki mondani, mik idegesítenek benne. Jóformán hozzá se szólhatok, egyből f0gyatékos vagyok, meg id!óta, stb. Bármilyen sikerélményem van, nem osztozik benne, mindig olyan lenéző hangsúllyal gratulál, pl a nyelvvizsgámnál is ez volt. Mit csináljak? Amúgy 3 éve élünk együtt.
2020. jún. 16. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elejèn nem ezt az arcát mutatta, ès te abba szerettèl bele, nem a valódi önmagába. Ès mèg azt keresed benne, remènykedsz, hogy lehet mèg olyan. De nem lesz. Az egy álarc volt, amit már règ eldobott.... Ennèl azèrt becsüld többre magad! Ès akkor most egyèbkènt te tartod el, ő meg csak otthon elvan? 😮
2020. jún. 16. 23:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen, az anyja is besegít. De én akkor is kiakadtam, mikor a 27. éves felnőtt férfinak a jogsiját én meg az anyja fizettük ki. (konkrét 70 ezrembe fájt, amit telefonszámlára, villanyszámlára, vagy bármi másra költhettem volna, ha nem itthon vakarászná a mogyoróit) 3 év alatt, mióta együtt vagyunk, magától egyszer nem segített semmiben. Ja, de, berakta a ruháit kimosni, mert az anyja dolgozott, én meg elmentem pár napra meglátogatni az én anyámat. A favágást, begyújtást, bevásárlást, szemét kivitelét, mosást, takarítást, főzést, egyszóval mindent én csinálok. Meló mellett persze, hogy ne dögöljünk éhen. Minden barátom mondja, hogy totál leépültem mellette, egy csontsovány, pattanásos rémség lettem, az erőtől kicsattanó, nyílt, vidám, üde arcú csajszi helyett. Már szeretném visszakapni a "szépségemet", és a mentális egészségemet is (depresszióval diagnosztizáltak tavaly nyáron). Mellette szerintem sem fog menni, abszolút telibekakál mindent, ami velem kapcsolatos, vagy pedig lenéz. Bármit mondok, hülyeség, ha kérdezek valamit, hülyeség. Unom.
2020. jún. 16. 23:25
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Eltartod, főzöl, takarítasz és mosol helyette cserébe meg csak a b*szogatást kapod? Akkor szerintem meg is érdemled a sorsodat, ha ezek után még vele maradsz. Egy önző, lusta, életképtelen anyuci pici fia, aki mégcsak nem is dolgozik. Mit lehet ebben szeretni??? A megszokáson kívül meg a kezdeti kampányidőszakban nyújtott 'teljesítményén' kívül tudsz rá bármi jót mondani? Kicsit hosszabb a negatívumok listája, ez már nem a javítható kategória, hanem inkább a kidobandó. Menjen szépen vissza anyucihoz és majd ő mossa a gatyáit meg elmegy helyette boltba. Fú csak a leírásodon felcsesztem magam, hogy ilyen embereknek még barátnőjük is van...Egy igazságos világban ő most egy mamahoteles szűzfiú lenne, nem egy dolgos lány eltartottja és szidalmazója.
2020. jún. 16. 23:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most újra megkèrdezem, de lehet kicsit csúnyább lesz. Ezen mi a jó büdös ló...t akarsz helyre hozni? Ember, gondolkodj már!

Eltartod (az anyja besegít az nem játszik), te vègzed a házimunkát, ès cserèbe nemhogy megbecsülèst nem kapsz, de pont hogy csak sárba tipor. Mièrt jó ez neked? Mit szeretsz egyáltalán egy ilyen semmirekellő alakban? Milyen jövőt látsz ebben a kapcsolatban????? Ez neked így pálya, hogy 2 fronton is teljesítést ő meg csak hereverèl ès oltogat?

Mièrt èrzed úgy, hogy neked ez megfelelő? Mièrt èrzed úgy, hogy neked csak ennyi jár? Ennèl sokkal többre kellene tartanod magad! Ennèl mèg egyedül is jobb!

Mostmár teljesen aláírták azt, hogy ezt nem rendbehozni kell, hanem felszámolni.

Ha szüksèges, ne restelln szakemberhez fordulni, hogy az önbecsülèseden javításáról, mert ilyen tèren biztos hogy gondok vannak nálad. Ès ezt nem bántásból írom. De "egèszsèges" ember biztos nem vesztegetnè az idejèt, energiáját, pènzèt egy ilyen semmirekellő nyomorult alakra.

2020. jún. 16. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Én sajnálom, hogy így élsz ilyen ember mellett.

De, ha ez a sok gusztustalansága nem volt még elég, hogy megundorodj tőle és elhagyd akkor azt gyanítom írhatunk mi itt teljesen feleslegesen bármit.

2020. jún. 17. 01:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ezt nem fogjátok megoldani, ez már olyan mintha utálna téged...
2020. jún. 17. 05:35
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Neked beteg az agyad.
2020. jún. 17. 06:11
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Tehat fix pénz, kaja és punci forrás vagy (mar, ha rád fanyalodik ofensege két cseszegetes kozott, hogy hogy mertel hozzaszolni), és azt várod, hogy majd ő mondja ki, hogy vége? Hát ez élete biznisze, minek mondaná hogy vége? Az életben nem találna meg egy hulyet mint téged, aki penzelni, főz rá, és ha akarja meg szopja is. Meg a jogsijat is kifizeti. Ne legyél már ennyire nevetseges, szánalmas. Nokent kínos olvasni. Aztan azt várod, hogy majd jon valami nagy beszélgetés, ami majd vagy megoldja magikusan minden gondotokat (itt egyébkent gondokrol szó sincsen - ez annál már jóval tobb), vagy pedig segít lezarni a dolgokat. Ez nem fog megtortenni, hiszen hulye lenne magatol eldobni a fejös tehenet, akit meg időnként helyre is rakhat, hogy tunjon már el a kepebol, nem kíváncsi rád, menjel fizesd a csekkeit éppen vagy takarodjal vacsorat fozni ofensegenek. Ebredjel már fel.
2020. jún. 17. 08:12
 19/20 anonim ***** válasza:
39%

Na, megjöttek a megmondók is. Üvd. Nektek is! :D

Nincsen semmi probléma kedves kérdező, ne vegyél innen minden szót magadra. Nagyon jó úton jársz, sőt a legjobb úton. Felismerted azt, hogy itt valami nem oké. Én nem tudom, hogy te mit tegyél, de én egy ilyen helyzetben, a felismerés után azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot, persze csak miután a cuccaim és én magam is tőle távol, biztonságba helyeztem (őt nem értesítve arról, hogy hol vagyok, ne harangozd be hogy el fogod hagyni, ilyenkor szokott elgurulni a gyógyszer). Így leírva, nagyon vészesen hangzik a ferfi leirasa, eppen ezert nem igazan probalnam meg vele megbeszelni. Ha mar el lett kuldve dolgozni es nem ment, nem most fog elmenni. Az meg hogy mar tarsasagban is tiszteletlen, megint egy kulon kategora, ami elol en menekulnek. Ez több, mint az, hogy zavarja őt benned, szinte minden. Nem tudom mi oka lehet, de azt is el tudom kepzelni, hogy feltekeny rad, mert te eletvalo vagy, o meg unja magat, eletkeptelennek tunik igy leiras alapjan. Ha egy férfiban, nincs meg az az ösztön, hogy dolgozzon, fejlessze magát a családjáért, hogy ne azt nézze végig, hogy az anyja és a barátnője elmegy dolgozni, míg ő csak a "javakból" fogyaszt, akkor az nekem, kicsit "betegnek" tűnik. Valami nem százas nála, és ebben az anyuka nevelése is szerepet játszott. Nem most fogod tudni "kinevelni" pikk-pakk belőle. El tudom képzelni, milyen rossz lehet munkából hazaérni. Egy bizonyos idő után, mert persze az megeshet, hogy átmenetileg valakinek nincs munkája, de így biztos nem csinálnám. :S Sok erőt és kitartást! Es helyezd magad biztonságba tőle. Tuti nem fog akarni elengedni, es elsosorban nem azert mert szeret, hanem mert tudja, hogy nem tudja magat ellatni, es te mint biztos pont kiesel neki. Alapbol eleg fura, amiket irsz rola, tuti van ott valanifele mentalis betegseg, probalj meg mind erzelmileg, mind fizikailag kilepni. Csak tudjatok azt sajnalom, hogy az ilyen (segitsegre szorulo) embereknek, nincs alternativajuk, nincs egy olyan ilyentezmeny ahol az "ilyeneket" kikúrálják, hanem csak gyogyszerezik, aztan par het, honap utan ismet szelnek eresztik. Viszont neked eszedbe ne jusson emiatt vele maradnod, mert téged is bedarál. Lehet rossz tanács, mert nem látom az egész szitut, de ha mar tobbszor lett szolva pl. azert hogy keressen munkat (bar ez is milyen, hogy szolni kell :S), akkor lépnék tovább.

Az "okosnak" üzenem, hogy azt ne felejtsétek el, hogy amíg ti csak ezt az összeszedett pár sort olvassátok kívülről, addig ő keményen benne van, mind fizikailag, mind érzelmileg. Nem a tanácsokkal van a baj, hanem a stílussal, nem kell senki felett pálcát törni, nem vagytok nagyobbak, csak azért mert épp nem vagytok szorult helyzetbe, bár kitudja.

Pontozzon le az, akit szintén idegesít a kioktató komment/"hozzáállás". XD xD xD

2020. jún. 17. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
És persze nem igaz a szintelmélet, hehehehe
2020. jún. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!