Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a páromat minden zavarja bennem?
Figyelt kérdés
Állandóan letorkol valamiért. Túl hangos vagyok, túl válogatós vagyok (mert nem eszem meg a mazsolát, meg még ezen kívül kb. 4 másik dolgot), idegesíti, hogy hetente kimosom és kivasalom az ágyneműt, idegesíti, hogy szintén hetente felporszívózok, stb. Röviden minden zavarja velem kapcsolatban. Ő nem dolgozik, semmiben sem segít, csak a gép előtt ül, még boltba sem hajlandó elmenni, mert fel kell vennie a maszkot. Nyilván most majd olyan válaszok jönnek, hogy hagyjam el, én vagyok a h.lye, ő is h.lye, de ha meg lehet valamit javítani, nem szeretném kidobni. Én nem szoktam neki mondani, mik idegesítenek benne. Jóformán hozzá se szólhatok, egyből f0gyatékos vagyok, meg id!óta, stb. Bármilyen sikerélményem van, nem osztozik benne, mindig olyan lenéző hangsúllyal gratulál, pl a nyelvvizsgámnál is ez volt. Mit csináljak? Amúgy 3 éve élünk együtt.2020. jún. 16. 22:03
1/20 anonim válasza:
Ezen mit akarsz rendbe hozni?
Itt nem is az a fő problèma, hogy nèhany dolog idegesíti, hanem hogyha te mersz szólni bármièrt, akkor idióta vagy? Jesszus... Mièrt tűröd ezt el?
Nem szokásom mindenre szakítást javasolni, mert èn is úgy vagyok vele, hogy első a megbeszèlès, meg ahol van rá sansz, ott meg kell próbálni helyre hozni.
De nálatok ilyet nem látok. Teljesen alárendelt vagy ebben a kapcsolatban, ő meg egy se..fej. Már règ ki kellett volna vágni.
2/20 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ha csak megkérem, hogy vigye ki a szemetet, vagy bármi, ilyen támadóan lép fel. Mindig, kivétel nélkül. Szegény anyjával ugyanígy viselkedik. Korábban nem volt ilyen, nem tudom, hol rontottam(rontottuk) el, de ez így már gáz.
2020. jún. 16. 22:18
3/20 anonim válasza:
"ha meg lehet valamit javítani, nem szeretném kidobni" Ha ő nem hajlandó erre akkor nem lehet javítani a kapcsolaton ahol mellesleg neked boldognak kellene lenni. Ne pazarold az idődet arra aki mégcsak meg se becsül téged. Tedd fel magadnak a kérdést higy szereted-e. És ezt neki is felteheted. Ha nem válaszol őszintén látni fogod.
4/20 anonim válasza:
'de ha meg lehet valamit javítani, nem szeretném kidobni.' - ez tok oké, de a te helyzetedben ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy kimesz a helyi parkba összeszedni a kutyaszart, hogy omletett csinálj belőle. Lehet, hogy tizedjere nem hanynad el magadat tőle, de attól még jó lenne? Nem, ugyanaz a szar lesz mindig, csak egyre jobban megszokod.
5/20 A kérdező kommentje:
Én szeretem. Sokat gondolkoztam már ezen az elmúlt egy évben. Ő általában ezt elhárítja egy "hagyjál már"-ral, de különben meg, ha odamegyek, puszit adok, stb, akkor viszonozza. Sajnos most már mások előtt is kezd paraszt lenni velem, ezért szeretném egyszer és mindenkorra megbeszélni valahogy, hogy akkor együtt, vagy külön? Nem akarok én másik pasit, hol érdekel? De ha együtt nem megy, akkor már teljesen egyedül is jobb.
2020. jún. 16. 22:30
6/20 A kérdező kommentje:
Mármint nem a kutyakaki omlettet szeretem, mielőtt valaki félreérti :DDD
2020. jún. 16. 22:31
7/20 anonim válasza:
Sajnos az ő viselkedésre nem azt mutatja hogy még szeret téged. Nem akarja mondani ezért hárít.
8/20 anonim válasza:
Te maximum valami elkepzelt képet hajkuraszol a fejedben, és azt szereted.
9/20 A kérdező kommentje:
Mikor összejöttünk, mondtam neki, hogy én nem az a fajta lány vagyok, akinek semmit nem lehet mondani, ha bármikor úgy van, nyugodtan azt is megmondhatja, ha nem szeret, nem fogok se hisztériázni, se vergődni, szépen elsétálok a naplementében. Szóval nem értem, még talán az lehet a magyarázat, hogy amúgy "cselédnek" jó vagyok, megeszi amit főzök/sütök, meg mindennap van tiszta fecskéje...
2020. jún. 16. 22:38
10/20 A kérdező kommentje:
#8, ez is lehetséges. Nem az az ember, akit megismertem, és megszerettem. Nála humortalanabb (semmilyen poént nem ért, mindent kiforgat, és hetekig lovagol rajta), lustább, pesszimistább, paranoiásabb, és önbizalomhiányosabb emberrel még sosem találkoztam.
2020. jún. 16. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!