Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Müködhet egy kapcsolat ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Müködhet egy kapcsolat ahol a nő dupla annyit keres mint a ferfi?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 10:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 3-szor annyit keresek mint a férjem. Sőt volt hogy csak én kerestem. 12 éve működik. Nálunk minden közös.
2020. jún. 3. 11:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
9 Azok nem férfiak, csak komplexusos nagyra nőtt fiúcskák. Ócska értékrendre vall ez a hozzáállás, az ilyen "férfit" el kell kerülni messziről.
2020. jún. 3. 11:59
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem érzitek kicsit nagyképűnek magatokat amikor másokat fiúcskáztok meg degradáltok ilyen témákban?

Miért kellene valakinek csípőből feladnia azt az évezredes szokást hogy ő tartja el a családot és úgy tennie mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog?

Ennyi erővel a ti párotok meg egy csóró kitartott nőstényutánzat aki eltartatja magát egy nővel...

2020. jún. 3. 12:08
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 13 as ,ez a szép új libsi világ...sajnos
2020. jún. 3. 12:10
 15/30 anonim ***** válasza:
Ez aztán nagyon kemény érv, hogy sokáig az volt a szokás, hogy a férfi tart el mindenkit. A rabszolgatartás is volt szokás valamikor, az általános szabadságjogok is "csupán" néhány évszázada léteznek.
2020. jún. 3. 12:18
 16/30 A kérdező kommentje:
Az is elgondolkodtato, hogy miközben bizonyos nők annak örülnek,hogy egyedül vezetnek haztartast,nevelik a gyerekeket, mellette egesz nap dolgoznak,szetszakadnak,amellett bizonyos nőket eltartanak,es csak az otthoni gyerekneveles a dolguk,a bankkártyán meg rajta a penz csak el kell költeni.Szerintetek ez igazsagos?
2020. jún. 3. 12:31
 17/30 anonim ***** válasza:
45%

15# Szerintem évmilliók berögződései az emlősök számára elég nyomós érv. Ez kb olyan alapvető dolog mint a párválasztás vagy a túlélési ösztön. Nem civilizációs kitaláció mint a rabszolgaság vagy feminizmus.

Szóval ennyire negatívan nyilatkozni egy férfiról, aki ez alapján keres párt magának nem épp egy felvilágosult dolog. Ez olyan mintha szánakozva tekintenénk azokra a nőkre akik családcentrikusak, jó anyák és feleségek mert az manapság nem menő.

2020. jún. 3. 12:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat működését nem a pénz mennyiségének a ténye fogja meghatározni, hanem a két fél hozzáállása. Szóval lehet működik, lehet nem. A mi kapcsolatunkban pl ez a helyzet, de ez a legutolsó problémánk.
2020. jún. 3. 13:59
 19/30 A kérdező kommentje:
Utolso tehat te dupla annyit keresel mint a párod es ez nem jelent köztetek problémàt ?
2020. jún. 3. 14:06
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva, bnőm keres dupla annyit. Nincs bennem ez miatt rossz érzés, mert megküzdött érte és büszke vagyok rá emiatt. Egyébként meg magas ambícióim vannak nekem is, jóval több bevételt szeretnék, de nem hasonlítom a pénzem másokéhoz, pláne nem a bnőm fizetéséhez.
2020. jún. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!