Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Müködhet egy kapcsolat ahol a nő dupla annyit keres mint a ferfi?
Ha a férfinak van önbecsülése,akkor zavarja a dolog,és próbál rajta változtatni..
Legalábbis engem zavart,önbizalomhiànyos voltam,meg nem éreztem magam férfinak.
Ha normális férfi és nem egy begyepesedett kisebbségi komplexusos barom, akinek ez önbizalomhiányt okoz, akkor működhet. Olyan férfival meg, aki ettől nem érzi magát férfinek össze se kell jönni, mert minden téren katasztrófa ez a fajta ember.
Nyilván nem árt, ha képzi vagy fejleszti magát de ha pl. olyan a hivatása, amivel keveset keres, és a nőt nem érdekli az egész, akkor miért lenne probléma?
Szerintem sok férfi nem érezné magát jól ilyen kapcsolatban. Ahogy nektek is szükségetek van rá hogy felnézhessetek egy férfira, nekünk is szükségünk van arra hogy tiszteljen minket a nő, ez pedig nem működik ha neked kell többet fizetni vagy zsebpénzt adni.
Sajnos manapság egyre több lesz az ilyen, szóval jó lesz hozzászokni.
Akkor ezek szerint te sem tiszteled a nőt, aki kevesebbet keres nálad? Ezen múlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!