Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet annak leválni a szüleiről?
Figyelt kérdés
aki a saját cégükben és szüleivel dolgozik. Mert ugyebár minden nap együtt vannak mindent tudnak egymásról.2020. máj. 22. 21:50
1/8 anonim válasza:
De miért kéne, hogy leváljon? Ez a munkája, valószínű az öröksége is.
2/8 anonim válasza:
Ha nagyon beleszólnak a magányügyeibe, akkor beszél velük. Egyébként meg nem muszáj mindenkinek a világ másik felére menekülnie a szüleitől, van aki tök jól kijön a sajátjaival.
3/8 anonim válasza:
Te vagy az aki nem kap fizetést és a szüleinél dolgozik? Egy időben napi szinten voltak ilyen kérdések itt.
4/8 A kérdező kommentje:
3as nem én vagyok. Csak nehezebb így a magánélet és a munka határát tartani.
2020. máj. 22. 23:14
5/8 anonim válasza:
#3 De, ő az... Kezdődik megint.
Csóri barátnője nem tudom mikor rakja már ki végre. Kicsit kontrasztos, hogy ő a szüleinek melózik ingyen a barátnője meg saját vállalkozást indít.
6/8 anonim válasza:
3-as, naná, hogy ő az. Most volt pár hónap kihagyás, de visszatèrt. Az elmúlt 2 napban már vagy 6 kèrdèst láttam tőle.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok. Egyik barátom nemrég költözött össze a barátnőjével és mesélte hogy hiába nem lakik otthon mégsem érzi hogy olyan "felnőtt" élete lenne; mivel a családjával dolgozik. Ez ihlette a kérdésem.
2020. máj. 23. 13:02
8/8 anonim válasza:
De igenis az a kèrdező vagy, hiába próbálsz mosakodni.
Különben nem született volna ez a kèrdès sem. Normális esetben nem jelentene problèmát, hogy az egyik fèl családi vállalkozásban dolgozik. Sokan vannak így, mègis van normális maganèletük. Ja, csak ők normális fizetèsèrt dolgoznak ott, ès nem ebèdekkel, üdítőkkel meg mosószerekkel vannak kifizetve, mint te. Hát így nem is lehet leválni. Na meg azok azèrt dolgoznak ott, mert szeretik csinálni, ès nem azèrt, mert anyuci elvárja, meg amúgy sem tudja mit kezdjen magával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!