Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal tenni, hogy ne legyen abból gond ,hogy nekem több dolgom van mindig, neki meg semmi?
Figyelt kérdés
Munka után én heti 3x itthonról nyelvtanárral tanulok, edzek. Vannak terveim ,dolgaim,pl a kutyával is járok suliba heti 1x. Ő meg dolgozik és ennyi. Van nekem is szabadidőm,de jóval kevesebb. Előző barátommal is ez volt,hogy ő is csak dolgozni járt és ennyi. Úgy néz ki,mintha minden rólam szólna, pedig szerintem a személyes fejlődés fontos dolog.2020. máj. 20. 19:12
2/8 anonim válasza:
A pasik valóban lusták, a férfiak nem. Én pl bringázok és kocogok hetente többször, olvasok, főzök, fotózok, néha írok ezt-azt, megyek ide-oda, szóval nem mindenki egy barátnőre akaszkodó unott alak. Csak hát ugye bizonyos nők is szeretnek általánosítani. Válassz férfit, ne pasit!
3/8 A kérdező kommentje:
Neki max a haverozás van. Arra én nem értem rá, mert előző munkahelyen korán keltem és ők meg este gyűltek össze. Én vezetek, inni se tudnék, ha akarnék sem.
2020. máj. 20. 20:05
4/8 A kérdező kommentje:
En nem is akarnék senkit, ő erőlteti..
2020. máj. 20. 20:06
5/8 anonim válasza:
Nem illetek össze sajnos. Keress olyat, aki hasonlóan gondolkodik, mint te.
6/8 anonim válasza:
Neked ebben mi a jó?
Egy párkapcsolatban építhetik egymást az emberek, te nem tudsz rá hatni, ő meg max lehúzna a saját léha szintjére.
7/8 A kérdező kommentje:
Ő erőlteti és nemhogy keresne más lakhelyet, marad itt. Ahhoz is lusta. Ő költözött hozzám, én biztos nem költözök..
2020. máj. 20. 20:45
8/8 A kérdező kommentje:
ma például autót takarítottam, itthon is fogok valamit csinálni. Számomra nem csak a főzés és azzal való teendők léteznek.
2020. máj. 21. 11:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!