Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók és az évek?
A kérdésem informális jellegű számomra, még ha bután is hangzik. Hány éves korig van csók? Pl. 40 felett még van olyan házasságokban, ahol már 15 éve együtt vannak?
Sértés nélkül kérdezem, hogy egy pl. 45 éves férfin vagy nőn mi van annyira vonzó, hogy csók legyen belőle? Nem gusztustalan? Addig oké, hogy egy fiatal lány és fiú zsenge és gusztusos, na de egy öregebb nő vagy férfi szerintem már nem vált ki szexuális ingert a másikból. A többségükre már az igényesség sem jellemző.
Én úgy gondolom, hogy a nagyszámú válás és a szexuális elhidegülés miatt csók sincs már 40 felett, maximum egy új kapcsolatban, de az is csak az érdekessége miatt.
Én 22 éves nő vagyok, de nem tudnám magam elképzelni hogy pl. 46 évesen gusztusom legyen megcsókolni a párom, legyen az akár a férjem is.
Ki mit gondol erről a témáról?
A testnedveket kiveséztük! :)
Rövidre fogom: egy hosszú kapcsolatban, házasságban van-e még vonzalom szexuálisan 40 felett? A többségnél miért nincs? Legalábbis ezt olvasom ki a más kérdésekre adott válaszokból.
23.
Mert általában alapból nem szerelmesek vagy ha azok, akkor teljesen logikátlanul tették korábban és ilyenkor "ébredeznek", hogy "te atyavilág kit vettem el/kihez mentem én hozzá?"
Akik között normális szerelem van az elejétől, náluk még idősen is megmarad valami ami hasonló mint a csókolózás, még ha nem is pont az. Tudok olyan 80 feletti párról akik még ritkán, de élnek házaséletet. Tehát létezik a dolog.
Válaszolok: nálunk nincs, pedig testileg vonzóbb, mint valaha. Ő 39, én 42. Volt egy nagy konfliktusunk, ami után kihűlt a szerelem, bennem legalábbis örökre. A gyerek miatt vagyunk még együtt. Beleszerettem másba. A férjemmel egy ágyban sem bírok aludni, nemhogy hozzám érjen. A konfliktus elmúlt, már nincs harag, eltelt 4 év, de már semmit nem érzek iránta, nem akarom, hogy hozzám érjen. Se csókkal, se máshogy.
Amúgy korábban ez úgy volt, hogy 10-12 évvel ezelőtt rengeteget csókolóztunk, de a legszenvedélyesebb csók az elején volt, amikor még bizonyos akadályok miatt nem fekhettünk le egymással és akkor órákon át képesek voltunk csókolózni. Még utána is sok éven át, különösen szex közben, de azért az volt az igazi szenvedélyes csók, amíg nem volt szex. Nekem utána nagyon hiányzott, de ezek szerint neki csak az elfojtott szexuális vágy kifejezésére kellett az a szenvedélyes csók. Olyan 3-4 év után hagytuk abba a csókolózást, még bőven fiatalon. Arra emlékszem, hogy mindkettőnknek fogászati problémáink lettek majdnem egy időben és arra az időre abbahagytuk és többé nem szoktunk vissza. Én szerettem volna, de ha mondani kell, akkor már megette a fene. Most már el nem tudom képzelni, hogy megcsókoljon, nem is akarom. Megcsókolt más.
26/26
És ez a megszólalás tette hiteltelenné amit előtte írtál. Már-már komikus hatása van ennek a megszólalásnak.
Attól, hogy valaki idősebb, még lehet ápolt és vonzó. Nyilván nőként könnyebb szépnek maradni, vagy javítani a külsőségeken.
45 éves vagyok, de még nem látszik, hogy bármiben is le lennék maradva a huszasoktól. Bár plázacica nem vagyok, de adok magamra, egészségesen élek, igényes vagyok. 40-es férfi ismerőseim is, akik nem hagyták el magukat, még mindig nagyon is vonzóak. Egy negyvenesre még semmiképp sem mondható hogy öreg és gusztustalan.
Inkább 60 felett vannak zömében olyanok, akik külsőleg már tényleg nem váltanának ki vonzalmat belőlem.
Meg ne feltétlen a magyar, illetve balkáni lakosságot vegyük figyelembe csak. Mert itt a helyzet tényleg elég
Katasztrofális.
És igen, van csók 40 felett is. Nyilván aki a párom, azzal azért vagyok, mert vonzónak ismertem meg, számomra vonzó lesz akárhány éves is. Tehát lesz csók is. Csak a kora miatt nem ábrándulnék ki belőle. De ha elhagyná magát és csövest játszana, az bizonyos, hogy szakító ok lenne nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!