Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párotok beteg, a közeledés, érintkezés milyen
mértékű?
Olyan amennyi meg jol esik neki. Ha felig kabultan fetreng 40 fokos lazzal akkor nyilvan nem szexelunk pl.
2017. febr. 23. 11:44
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, csak ugye a csókolózás... nem félsz hogy elkapod?
18 éves korom óta 2x voltam beteg, mind2 enyhe volt...
1x az exemtől kaptam el, valszeg csók útján...
ha nagyon beteg, akkor jobb elkerülni ezt a fajta érintkezést, mert könnyen elkaphatod a betegséget...
de állapottól függően lehet szeretgetni a másikat :)
24F
2017. febr. 23. 11:47
Ha bármelyikünk lázas beteg, nem csókolózunk. Olyankor talán nem is kívánja annyira az ember.
Szájrapuszi előfordul.
Ölelés van, mert jólesik.
2017. febr. 23. 11:51
Telen volt beteg a parom de nem kaptam el tole semmit. Szerintem ha nem csokoloztok, akkor is ugyanugy elkaphatod, ha gyengebb az immunrendszered, akar attol is, hogy egy agyban alszotok estenkent...
2017. febr. 23. 11:55
Ez attól függ, milyen típusú betegség. Egy sima nátha nem akadály. Amikor influenzás voltam, akkor szigorúan 2-3 méter távolságot tartottunk egymástól és a párom átvonult a másik szobába aludni, amíg lázas voltam (mindkettőnknek jobb volt így)! Ettől még "ápolt", behozott mindent, amit csak kértem, csak a szoros fizikai kontaktust kerültük el. Meg is úszta szerencsére.
2017. febr. 23. 12:00
Mérsékeljük, de ez sem mindig segít. Most télen beteg volt, és egy ágyban aludtunk, éjszaka pedig arra keltem, hogy álmában köhög, ráadásul felém. Elkaptam, túléltem. Előfordul.
2017. febr. 23. 13:25
Csókolózás alap, pont leszarom, ha annyitól elkapom, meg is érdemlem. :)
A szex meg betegségfüggő, de a párom taknyosan is simán elkap.
Nekem volt már, hogy nemet mondtam, fejfájás, szemkáprázás, nem kaptam levegőt...
2017. febr. 23. 13:38
A közeledés és érintkezés mindig olyan mértékű, és formájú, ahogy jól esik kettőnknek.
Nem félek tőle, ő se tőlem.
Az is tök kedves este volt, amikor nagyon fájt a feje és úgy aludt el, hogy masszíroztam.
Szóval azt hiszem, nem értem a kérdést.
2017. febr. 23. 14:46
Amilyen szokott lenni. Ha nem vészes a betegség, és kívánja a beteg fél a szexet, akkor az is van. De pl. most is, meg korábban is, mikor lázasan feküdt otthon a párom, szex nem volt, csak csók (inkább szájrapuszi-jellegű), és amennyire lehet, összebújva alvás. Neki gyengébb az immunrendszere, mint nekem, de még nem kaptuk el eddig egymás nyavalyáját (lekopogom).
2017. febr. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések: