Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Amikor a párotok beteg, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párotok beteg, a közeledés, érintkezés milyen mértékű?

Figyelt kérdés

2017. febr. 23. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amennyire komfortos. Ha én vagyok beteg nagyritkán akkor kb észre se venni, de csókolózni nem szoktunk ilyenkor, mert én torokfájós vagyok. Szexelni megfázás esetén oké de ha már pl fáj a torkom vagy nem kapok rendesen levegőt akkor nem, összebújunk inkább. Ha a párom (FFI) beteg nála a puszi ilyenkor a max, nagyon bedugul az orra mindig, szájon vesz alapból ilyenkor levegőt, taknyos típus aki kb percenként fújja és gyenge is. Együtt alszunk mindig.

Az a pár nap nem oszt nem szoroz, utána bepótoljuk gyógyultan :)

2017. febr. 23. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Leginkább amennyire igényli. Lázas betegen azért nem ezen jár az emberek agya, hogy most szexelni kéne, vagy félórás csókcsatát vívni. Magamat nem féltem, néhány 1-2 napos hőemelkedéses náthán kívül (olyan szint, ami miatt még nem marad otthon az ember) öt éve nem voltam beteg.
2017. febr. 24. 06:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Egy éve iktattam ki az étrendemből a növényi olajokat és tértem vissza az állati zsiradékokhoz. Azóta, ha el is kapok a feleségemtől valamit, (mert mi ugyanúgy érintkezünk, mint egyébként), akkor is csak másfél-két óráig próbálkozik bennem, aztán feladja.

Nem reklámozok és nem akarok eladni semmit! Csak jelzem, hogy azért tart itt a mai ember immunrendszere, azért van ennyi túlsúlyos ember, azért van ennyi depressziós, mert besűrűsödik, nem ürül az epe, és így nem tud részt venni az életfontosságú feladatokban. A növényi olajok bezárják a Vater Papillát, csak az állati zsírok tartják nyitva.

2017. febr. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!