Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párotok beteg, a közeledés, érintkezés milyen mértékű?
Amennyire komfortos. Ha én vagyok beteg nagyritkán akkor kb észre se venni, de csókolózni nem szoktunk ilyenkor, mert én torokfájós vagyok. Szexelni megfázás esetén oké de ha már pl fáj a torkom vagy nem kapok rendesen levegőt akkor nem, összebújunk inkább. Ha a párom (FFI) beteg nála a puszi ilyenkor a max, nagyon bedugul az orra mindig, szájon vesz alapból ilyenkor levegőt, taknyos típus aki kb percenként fújja és gyenge is. Együtt alszunk mindig.
Az a pár nap nem oszt nem szoroz, utána bepótoljuk gyógyultan :)
Egy éve iktattam ki az étrendemből a növényi olajokat és tértem vissza az állati zsiradékokhoz. Azóta, ha el is kapok a feleségemtől valamit, (mert mi ugyanúgy érintkezünk, mint egyébként), akkor is csak másfél-két óráig próbálkozik bennem, aztán feladja.
Nem reklámozok és nem akarok eladni semmit! Csak jelzem, hogy azért tart itt a mai ember immunrendszere, azért van ennyi túlsúlyos ember, azért van ennyi depressziós, mert besűrűsödik, nem ürül az epe, és így nem tud részt venni az életfontosságú feladatokban. A növényi olajok bezárják a Vater Papillát, csak az állati zsírok tartják nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!