Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti a párotokkal mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a párotokkal mennyit érintkeztek egy nap?

Figyelt kérdés

Csók, ölelés, szeretkezés.

Mégis mennyi a normális

2019. júl. 3. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Az a normális, ha ezt nem kellene nyilvántartani, hogy hányszor léptem kontaktba a partneremmel. Amúgy sosem számoltam
2019. júl. 3. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy alakul.Változó.Van,hogy csak este adok neki egy puszit,ha hazajön munkából,mert általában olyankor jön haza,mire nekem kell mennem aludni...van,hogy meg sem várom és nem látjuk egymást egész nap.Amikor viszont nem dolgozik egyikünk sem,van,hogy háromszor is összebújunk.De olyan is van,hogy nem dolgozunk és nem érintkezünk egyáltalán...attól függ,milyen a hangulatunk,mennyire vagyunk fáradtak stb...nem nagyon szoktunk csókolózni,de gyakran ölelkezünk.Nincs olyan,hogy normàlis.
2019. júl. 3. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más a normális. Annyi a normális amit ti annak éreztek.

Nekünk a szokásosnál nagyobb igényünk van a fizikai kontaktusra, szeretgetésre mint az átlag. Hogyha megyünk valahova akkor 10 év után is kézen fogva, mikor hazaérünk a munkából egyből ölelgetés és csókok, este összebújás és szex majdnem minden nap. Nyilván van amikor csináljuk a saját dolgunkat vagy házimunkát ilyesmit, akkor természetesen nem vagyunk egymás nyakában. De elég sokat érintkezünk minden nap, amikor csak tehetjük. Hogyha egy légtérben vagyunk akkor az esetek nagy részében van valamilyen fizikai érintkezés.

De vannak olyan emberek akiknek abszolút nincsen ilyenre igényük és ezzel sincsen semmi baj. A lényeg csak annyi, hogy mind a kettőtöknek egyforma legyen erre az igénye.

2019. júl. 3. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem számolom. Van, hogy alig adunk egy puszit a másiknak, máskor meg csak random rámjön, hogy megszeretgessem.
2019. júl. 4. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szàmolom. Csók, ölelés, simogatàs, természetesen minden nap. Szex heti 5-8 alkalom, fàradtsàgfüggő. Nekünk ez a természetes. Mikor dolgozunk nap közben, 1-2x felhív , vagy én hívom, és beszélünk pàr percet telefonon is. Nekünk mindig is igényünk volt a több kommunikàcióra, fizikai kontaktusra. Ez mindig is így volt, az elmúlt 9 évben, mióta együtt vagyunk.
2019. júl. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!