Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A csók és az évek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók és az évek?

Figyelt kérdés

A kérdésem informális jellegű számomra, még ha bután is hangzik. Hány éves korig van csók? Pl. 40 felett még van olyan házasságokban, ahol már 15 éve együtt vannak?

Sértés nélkül kérdezem, hogy egy pl. 45 éves férfin vagy nőn mi van annyira vonzó, hogy csók legyen belőle? Nem gusztustalan? Addig oké, hogy egy fiatal lány és fiú zsenge és gusztusos, na de egy öregebb nő vagy férfi szerintem már nem vált ki szexuális ingert a másikból. A többségükre már az igényesség sem jellemző.

Én úgy gondolom, hogy a nagyszámú válás és a szexuális elhidegülés miatt csók sincs már 40 felett, maximum egy új kapcsolatban, de az is csak az érdekessége miatt.

Én 22 éves nő vagyok, de nem tudnám magam elképzelni hogy pl. 46 évesen gusztusom legyen megcsókolni a párom, legyen az akár a férjem is.

Ki mit gondol erről a témáról?

2020. máj. 14. 15:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
Szexuális vágyat azt már nem igazán érzek a párom felé. 47
2020. máj. 14. 15:33
 12/32 anonim ***** válasza:
9%

10.

A többi nem olyan durva (kivéve persze az ürülék, hányadék, fülzsír, takony, slejm, vér, nyál), mármint nem tudom milyen testnedvekre gondolsz. Az izzadtság nem zavaró, az nem kerül a számba, csak a bőrre, de az meg még furcsa módon izgató is. A csóknál az a baj, hogy az egyetlen alkalom amikor azt mondom, ha nagyon erős fogmosások előzték meg mindkét félnél, énnekem van egy olyan érzésem, hogy reflexből hánynék, ha valami "átkerülne" a szájából az enyémbe. + gyomorsav-reflux.

Milyen más testnedv lehet még? Mivel nem vagyok meleg, így az ondó nem játszik, a saját dolgaim pedig megszoktam.

2020. máj. 14. 15:33
 13/32 anonim ***** válasza:
71%
Például a punci nyalásra gondoltam, az mivel jobb szerinted mint a nyál?
2020. máj. 14. 15:35
 14/32 anonim ***** válasza:
3%

13.

A kulcsszó itt is a tisztaság, a csóknál is az a baj, hogy sokan úgy csinálják, hogy előtte nem mosnak fogat, ki tudja mi van a másik ember szájában. Szóval ezt is meg kell előzze egy alapos tisztálkodás, és automatikus kizáró dolog bárminemű betegség, gomba, menstruációs időszak stb.

Én magamtól is ugyanezt várom el, nem véletlen zuhanyzom annyit, bár ebben az is benne van, hogy "szerény" életszínvonalon tengődöm, így kétszer ennyit fordítok erre, hogy véletlenül se hasonlítsak a prolikra.

2020. máj. 14. 15:41
 15/32 anonim ***** válasza:
44%
írjatok már ki erről egy külön kérdést légyszi, hogy ki melyik testnedvet nem szereti, itt meg maradjunk a témánál, vonzalom és öregedés
2020. máj. 14. 15:44
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Azért az furcsa lenne, mondjuk egy friss kapcsolatban, hogy fél óránként, óránként fogat kellene mosni, mert csókolózni szeretnénk. Szerintem egy cseppet túlzásba viszed ezt a tisztálkodás dolgot.
2020. máj. 14. 15:44
 17/32 anonim ***** válasza:
84%
Edricus, az a helyzet, hogy szerelem nélkül a legtöbb embernek undorító a csók. Remélem egyszer tudsz majd szerelmes lenni és megtapasztalod, milyen csókolózni szerelemből, hidd el, akkor az utolsó ami az eszedbe jut, hogy fúj nyál. Természetes amit érzel, én is így lennék szinte bárkivel, aki meg akarna csókolni, azt kivéve, akibe szerelmes vagyok. Illetve vonzalom is elég, akkor már nem undorít, de a csók szerelemből a legjobb dolog a világon. A szerelem olyasmi, mint a mágnes, mindenestül a másikhoz ránt és olyan, mintha nélküle fél ember lennél, mintha levágnák a karodat vagy hasonló. Mondjuk irigyellek érte, hogy soha nem kell átélned ezt a részét.
2020. máj. 14. 15:49
 18/32 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen mindegy hogy mit irkálunk itt, ha jól veszem észre, akkor nem igazán született mostanában új válasz.
2020. máj. 14. 15:49
 19/32 anonim ***** válasza:
9%

17.

Egyetértek veled. Mondjuk egy kérdésem van ezzel kapcsolatban, hogy hogyan tudnak sokan 1 maximum 2 randi után csókolózni? Akkor még kicsit sem lehet szerelemről beszélni, ahhoz idő kell.

Az utolsó előtti mondat nagyon tetszett, igazából ez az egyetlen dolog ami miatt én is vágyom még erre, bár tudom, hogy egyre kisebb rá az esély. De ez a fajta filmes/regényes érzés amit jó lenne átélni. Vagy igazából bármilyet, mert nagyon üres az életem, a lelkem.

2020. máj. 14. 15:57
 20/32 anonim ***** válasza:
4%

16.

De akkor hogyan kerülik el azt, hogy mondjuk ne kerüljön át kajamaradék vagy bármi egyéb az egyik szájából a másikéba? Ez gusztustalan, még legelvakultabb szerelem esetén is undorítónak tartanám.

2020. máj. 14. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!