Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A csók és az évek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók és az évek?

Figyelt kérdés

A kérdésem informális jellegű számomra, még ha bután is hangzik. Hány éves korig van csók? Pl. 40 felett még van olyan házasságokban, ahol már 15 éve együtt vannak?

Sértés nélkül kérdezem, hogy egy pl. 45 éves férfin vagy nőn mi van annyira vonzó, hogy csók legyen belőle? Nem gusztustalan? Addig oké, hogy egy fiatal lány és fiú zsenge és gusztusos, na de egy öregebb nő vagy férfi szerintem már nem vált ki szexuális ingert a másikból. A többségükre már az igényesség sem jellemző.

Én úgy gondolom, hogy a nagyszámú válás és a szexuális elhidegülés miatt csók sincs már 40 felett, maximum egy új kapcsolatban, de az is csak az érdekessége miatt.

Én 22 éves nő vagyok, de nem tudnám magam elképzelni hogy pl. 46 évesen gusztusom legyen megcsókolni a párom, legyen az akár a férjem is.

Ki mit gondol erről a témáról?

2020. máj. 14. 15:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes a meglátásod, majd ha 46 leszel, akkor is kíváncsi lennék a véleményedre. Egyébként van, de nem olyan sűrűn mint fiatalon.
2020. máj. 14. 15:06
 2/32 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk már régen nincs. Az asszonyon észrevettem hogy kerül, így elindított bennem is egy folyamatot. Kétoldalas puszin kívül nincs más, ezt is ő vezette be. A miértekre nem tudom a választ, adok magamra, nem léptem félre, közös kasszán vagyunk, van gyerekünk, elvileg minden oké lenne. Lehet hogy tényleg fiatalon még vonzó voltam a számára, de ez az évekkel elkopott. Az a baj, hogy én nem érzem a kort, ugyanolyannak látom magam.
2020. máj. 14. 15:08
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszhoz még annyit, 45 évesen volt egy néhány hónapos kapcsolatom egy 36 éves hölggyel és imádott velem csókolózni.
2020. máj. 14. 15:10
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

Egy jó pasi 50 évesen is iszonyat jó pasi. Nem arról beszélek, aki nem az.

Engem pár hónapja csókolt meg egy 49 éves férfi és életem legőrületesebb csókja volt. Magához rántott és nem kaptam levegőt. Ezzel szemben kb. egy éve megcsókolt egy 29 éves és olyan volt a csókja, mint a döglött halé. Pedig ő is jó pasi volt, de csak külsőre, amúgy meg egy nagy mamlasz volt.

A csók nálunk a konfliktusokkal kopott ki, még fiatal korunkban, mármint a komoly kapcsolatomban.

Én se vagyok már fiatal (42), de nem úgy tűnt, hogy a 49 éves undorodott volna tőlem, amikor nekem esett. Én meg nem túlzok, soha életemben nem éreztem ilyen erős fizikai vonzalmat senki iránt, ez a 49 éves mindent visz. De nem nézünk ki öregesen, ezt el kell mondjam. Ha majd a tükörben egy ráncos vénasszonyt látok, már nekem se lesz kedvem csókolózni.

2020. máj. 14. 15:12
 5/32 anonim ***** válasza:
51%
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem a csók mindig inkább a lelki szerelem megnyilvánulása volt, aminek semmilyen korban semmi akadályát nem látom. Viszont a szexuális vonzalom engem is birizgál, mert bármilyen fontosak is a belső értékek, a szerszám elsősorban nem ettől áll. Néha aggaszt, hogyan tegyek így holtig tartó fogadalmat... Az ad okod a reménykedésre, hogy elkezdtem olyan korosztályokat egy kicsit vonzó(bb)nak látni, akikre mondjuk kamaszként rá sem tudtam volna nézni. Hátha tovább formálódik majd ez.
2020. máj. 14. 15:15
 6/32 anonim ***** válasza:
47%
Az évek itt olyan értelemben fognak beleszólni, hogy azt én is kötve hiszem, hogy csókolózni szeretnék egy protkót viselővel.
2020. máj. 14. 15:20
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom!Látszik milyen gyerek ésszel vagy!Ugy beszélsz egy 46 évesről,mint ha olyan öreg lenne😂A másik fele meg mit gondolsz,hogy te 50 évesen 20 évessel fogsz csókolózni??Amiugy én 38 vagyok,qurvára nem érzem őregnek magam,de nem kéne egy 20 éves tapasztalatlan csikó az biztos!Amugy meg 22 éves léttedre még jó hogy nem vonz egy érett igazi férfi,hisz apád lehetne.
2020. máj. 14. 15:22
 8/32 anonim ***** válasza:
20%

Én fiatalon se rajongtam érte, meg fogtok kövezni - sőt sziklázni - érte, de valahogy nem. Furcsának érzem az egészet, érdekes lenne visszanézni az időben, hogy ezt ki találta ki? Hogyan lett ebből érzelemkifejező gesztus, miközben csak úgy leírva nem egy gusztusos dolog, semmilyen ösztönös vagy logikus dolog nem igazolja a létét.

Egy a saját szervezetemtől idegen nyál a számban... Nem. Ettől mindig felkavarodik a gyomrom. Egyszer kipróbáltam, de nem volt olyan katartikus élmény, hogy megváltoztassa ezt. Igaz akkor nem (sem) voltam szerelmes.

2020. máj. 14. 15:26
 9/32 A kérdező kommentje:

Értem, de én arra gondolok, amikor egy hosszú kapcsolatban vagy. Azt elhiszem hogy egy szuper 49 éves pasi vonzó, meg egy 42 éves igényes, csinos, jó testű nő. Én arra gondolok, amikor egy munkában megfáradt, átlag férfi, nem kisportolt, nem menő plasztikai sebész, hanem mondjuk egy buszsofőr. A nő meg egy 10-20kg felesleggel bír, vállig érő rendezetlen haj, befáradt szemek, C&A ruhák. Nem is ez a lényeg, hanem hogy egy teljesen hétköznapi emberek, akik 40 felett vannak, éreznek-e még szexuális vágyat a másik felé.

Az más, amikor társkeresőzéskor belebotlunk valami sármos vagy csinos emberkébe. Az még új, ott még lehet vonzalom. Fiatalon még a csúnyább lányokon/fiúkon is érezni, hogy üdék. Mert fiatalok. Az idősebb korosztályon meg fordítva látom. Ott aki csinos, jóképű, de sajnos már öreg, elnézést a kifejezésért.

A szex az más, azt lehet érzelmek nélkül is csinálni, vagy kényszerből. A csók viszont pont az önzetlen vonzódást fejezi ki, ezért is tettem fel a kérdést.

2020. máj. 14. 15:26
 10/32 anonim ***** válasza:
58%
#8 ha a másik fél nyálától is idegenkedsz, akkor mi a helyzet a többi testnedvvel?
2020. máj. 14. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!