Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan végezzem el a nagydolgom, ha otthon van a barátom?
te nem férfi vagy, hanem egy félnótás
ne legyen már a humorérzék csúcsa, hogy beleszarsz a barátnőd szájába, öcskös
szerintem bizonyos ételek is befolyásolják a végtermék szagát, érdemes lehet ennek utánanézni és változtatni a táplálkozáson
a másik meg ami segíthet valamennyit enyhíteni a szagokon, ha pottyantás után rögtön lecsukod és lehúzod, főleg ha ilyen német típusú polcos wc-tek van
Szerintem ezt felnőtt emberek egy normális kapcsolatban meg tudják oldani. Mi a mai napig úgy szoktuk, hogy megkérdezzük a másikat, hohy kell-e mostanába mennie? Aztán mivel kihallatszódik minden a wcből, megkérjük a másikat,hogy rakjon be zenét vagy sorozatot.
Munkahelyen vagy idegenben én sem szeretek, sokszor futottam haza úgy, hogy nagyon kellett. Olyankor hazaértem és egyből mondtam neki, hogy rakjon be zenét, csak nevetni szoktunk ezen. Nem kell túlizgulni, mindenki szokott szarni...
Próbáld meg leküzdeni a fusztrációdat, mert ez így nem lesz jó.
Hosszabb távon székrekedést vagy streszt fog okozni, pláne, hogy te ott trónolsz a nagy semmin, addig a barát is hazaér.
Szépen beszéld meg a pároddala problémád, hidd el nem fog csúfolni a székelési problémád miatt.
Utána viszel magaddal egy újságot és elkezdesz olvasni, lazítani, és egyszer csak már kész is vagy.
Az újság mindig beválik, mivel nem arra koncentrálsz, hogy erőlködj, hanem arra koncentrálsz amit olvasol, így a testi funkcióidnak is segítesz, mivel kicselezted a fusztrációdat.
Elég lesz egy cifrafosás hidd el, utána menni fog nem gond!
Én is voltam úgy, főképp munkahelyen nem tudtam nagydolgozni. Egyszer úgy elkapott, hogy utána nem volt gond vele. Már azt is megszoktam, hogy szöszölnek a közelemben. Basszus, azért van a retyó, nem? Nehogy már...!
Nekem a férjem olyanokat produkál, hogy nem lehet tőle megmaradni! Nem nagyon izgatja, hogy más megfullad e tőle.
Én meg nyitott retyóajtóval is szoktam. Inkább ő nem akar látni közben, haha. Meg azt sem akarja, hogy én lássam. A végén ő lett a prűd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!