Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan végezzem el a nagydolgo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan végezzem el a nagydolgom, ha otthon van a barátom?

Figyelt kérdés
Kiskoromban a szüleim piszkáltak azzal, hogy hogy lehet ilyen büdöset kakálni. Ennek köszönhetően csak akkor tudok nagyvécézni, ha tudom, hogy senki nincs otthon, azaz egyedül vagyok. Barátommal össze fogunk költözni 1 héten belül és félek hogy fogom megoldani. Eddig ha együtt aludtunk, akkor igyekeztem akkora időzíteni, mikor lement a boltba/sportolni vagy már/mèg nem volt itt, ha nagyon kellett, akkor meg egyszerűen visszatartottam. Mindig mikor indulok a dolgomra bekapcsolom az elszívót és utána is használok légfrissítőt, mégis érződik a szag valamilyen szinten.
2020. máj. 11. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok fingmániás se 12 éves, de kösz :D Amúgy teljesen komoly férfi vagyok , igényes és elég komoly a melóm is, de tényleg én legalább tudok gyerek lenni és az is maradok örökre :) Sajnálom azokat, akik karót nyelve élik életüket és látod nem is proli dolog ez a paplan alá húzás, hisz másoknál is előfordul, ami jó kis vicc és senki nem veszi véresen komolyan. Nem azt írtam, hogy kényszerrel kell alászorítani, hogy szívja, hanem humorosan felfogni.
2020. máj. 11. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

te nem férfi vagy, hanem egy félnótás

ne legyen már a humorérzék csúcsa, hogy beleszarsz a barátnőd szájába, öcskös

2020. máj. 12. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem bizonyos ételek is befolyásolják a végtermék szagát, érdemes lehet ennek utánanézni és változtatni a táplálkozáson

a másik meg ami segíthet valamennyit enyhíteni a szagokon, ha pottyantás után rögtön lecsukod és lehúzod, főleg ha ilyen német típusú polcos wc-tek van

2020. máj. 12. 09:20
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezt felnőtt emberek egy normális kapcsolatban meg tudják oldani. Mi a mai napig úgy szoktuk, hogy megkérdezzük a másikat, hohy kell-e mostanába mennie? Aztán mivel kihallatszódik minden a wcből, megkérjük a másikat,hogy rakjon be zenét vagy sorozatot.

Munkahelyen vagy idegenben én sem szeretek, sokszor futottam haza úgy, hogy nagyon kellett. Olyankor hazaértem és egyből mondtam neki, hogy rakjon be zenét, csak nevetni szoktunk ezen. Nem kell túlizgulni, mindenki szokott szarni...

2020. máj. 12. 09:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg leküzdeni a fusztrációdat, mert ez így nem lesz jó.

Hosszabb távon székrekedést vagy streszt fog okozni, pláne, hogy te ott trónolsz a nagy semmin, addig a barát is hazaér.

Szépen beszéld meg a pároddala problémád, hidd el nem fog csúfolni a székelési problémád miatt.

Utána viszel magaddal egy újságot és elkezdesz olvasni, lazítani, és egyszer csak már kész is vagy.

Az újság mindig beválik, mivel nem arra koncentrálsz, hogy erőlködj, hanem arra koncentrálsz amit olvasol, így a testi funkcióidnak is segítesz, mivel kicselezted a fusztrációdat.

2020. máj. 12. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Van ilyen wc tisztító gél, et mindig után tudod tölteni, szóval nem hagy semmi szagot.

[link]

2020. máj. 12. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
*ezt
2020. máj. 12. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég lesz egy cifrafosás hidd el, utána menni fog nem gond!

Én is voltam úgy, főképp munkahelyen nem tudtam nagydolgozni. Egyszer úgy elkapott, hogy utána nem volt gond vele. Már azt is megszoktam, hogy szöszölnek a közelemben. Basszus, azért van a retyó, nem? Nehogy már...!

Nekem a férjem olyanokat produkál, hogy nem lehet tőle megmaradni! Nem nagyon izgatja, hogy más megfullad e tőle.

Én meg nyitott retyóajtóval is szoktam. Inkább ő nem akar látni közben, haha. Meg azt sem akarja, hogy én lássam. A végén ő lett a prűd. :D

2020. máj. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!