Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan végezzem el a nagydolgom, ha otthon van a barátom?
Ennek a Hellmanonak valami fingfétise van, hogy ennyire nyomatja? 6 éve élek együtt a férjemmel, látott szülni meg minden, de még sosem pukiztam előtte. Ő sem húzta a fejemre a takarót ha ő eresztett el egy galambot, és szerintem aki 12 évesnél fejlettebb humorral rendelkezik, az akármennyi ideje tartó kapcsolatban nem tesz ilyesmit.
Kérdező, próbáld meg úgy felfogni, hogy senkinek sem virágillatú a végtermék. A szüleid elrontották, oké, elfogadom, de amúgy a pasidat valószínűleg nem fogja érdekelni. Hacsak nem közvetlenül utánad akar bemenni a mosdóba, valószínűleg fel se fog tűnni neki. Az ember általában nem figyeli sem a hangokat, sem a szagokat, amikor a párja bent van a vécén, ugyanúgy, ahogy te is elfelejted az első 5 másodpercben, ahogy kijött, hogy egyáltalán ott járt, úgy nála is pontosan ugyanez a helyzet.
En is azt hittem, mekkora proli dolog ez a paplan ala huzogatas, aztan a parom egyszer megprobalta, meg azota neha, es igazabol nem lettem merges, jokat “verekszunk” ilyenkor, mert en meg bosszubol megcsikizem, mert azt nem birja. Amugy en ugy vettem eszre, hogy a ferfiak nagy resze tok mindegy hany eves, a humorerzekuk nem sokat fejlodik es siman a 12 eves szinten maradnak, a legutobbi kozos haveros vadasparkos maszkalasnal azt neztek a vezeto beosztasban dolgozo haverjaval, hogy hany allatot latnak epp kakalni🤷🏼♀️ Akinek meg nem viccesek ezek a gyerekes dolgok, azok meg annyira karot nyeltek, hogy az ennel kicsit magasabb szintu humort sem ertekelik, vagy akkora mult szazadi sznobok, hogy ok maximum Hofit hallgatnak, ha nevetni akarnak.
Egyebkent meg senkit nem erdekel, hogy valaki budoset kakil. Megnyugodhatsz, emiatt nem fog kiabrandulni vagy ilyesmi.
Még mindig ezen vergődsz? :(
Menj fel valamelyik távolabbi szobába, zárkózz egy szekrénybe és intézd ott. A macska is úgy szokta. Senki sem hallja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!