Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok kiállni magamért együttélésnél, ha otthon nem beszélhettem vissza, mindent anyukámra hagytam?
20 éves egyetemista lány vagyok, nehezebb szakon vagyok, nem dolgozok mellette, besegítek itthon anyának, apukám sok éve meghalt. Az átlagnál jobban élünk, mindent megbecsülök, de igazat kell adnom, még ha nem is úgy gondolom, inkább elhallgatom a véleményemet, vagy bármit amin felkapná a vizet. Anya időnként nagyon türelmetlen, hirtelen haragú, most a barátom előtt is rámkiálltott, mintha gyerek lennék. 6 hónapja van komoly kapcsolatom, előtte nem is hozhattam haza senkit. Eszembe jutott, egy ilyen 'életforma' után ha összeköltöznék a párommal, hogyan tudnék változtatni? Hogy kiálljak magamért, ne a hallgatást válasszam, mert neki nincs hatalma felettem.
20L
Azért, az sem egészséges, hogy egy 20 éves nő, aki épp a jövőjét építi, és tök normális emberforma, ilyen megalázást kap attól, akinek elviekben a világon a legjobban szeretni és támogatni kellene őt, ehelyett meg bactatja, mert ez színtiszta bactatás csak.
Kérdező, van egy szomorú hírem: anyádat egy idő után nagyon meg fogod unni/utálni. Mert ha jól gondolom, nem csak ennyi a gond, ez csak a jéghegy csúcsa.
Fizesse a kaját, lakhatást míg egyetemre jársz, aztán indulhat a meló, saját élet.
Egyke vagy? Anyud az 1/1 tulaj pl az ingatlanon? Ne aggódj, ha otthagyod kb, és ő elpatkol, tied a ház, ő meg egyedül élt..:D A bosszú magától értetődő lesz :D
Háh, 10 év a köteles rész, illetve kivonni örökségből rohadtul nehéz, ez erre nem indok, hogy a lánya nem szagol felé :D
és biza, vannak ilyen szülők, akik ezt megérdemlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!