Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párok, akik a vírus miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik a vírus miatt maszkot hordanak (pl. kocsiban), azok otthon is abban vannak? Abban is szexelnek, vagy önmegtartóztatás van?

Figyelt kérdés

Eddig is fura volt, hogy párok egyik tagja vagy mindkettő maszkot hord, és abban is vezetnek, mikor csak ketten vannak a kocsiban...

Tegnap a parkolóban egy ilyen pár parkolt mellettem - a csaj konkrétan elkezdett ordítani a sráccal: "Nem igaz hogy beleittál a vizembe! Nincs másik! Miért vetted le a maszkod?!"

Én konkrétan elkezdtem röhögni, aztán belegondoltam, hogy otthon biztos puszi sincs, és a szexet hogy oldják meg, már ha egyáltalán...? :)

2020. ápr. 10. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Sem az autóban, sem otthon nem viselünk maszkot, nap közben többször adunk puszit egymásnak.
2020. ápr. 10. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem azért hordunk maszkot mert egymástól "félünk". A többi embert szeretnénk magunktól megvédeni ha esetleg elkaptuk volna a vírust. Együtt élünk, ha az egyikőnk beteg lesz úgy is az lesz a másik is, ha csak kettőnkről lenne szó nyilván nem hordanánk. Én például allergiás vagyok, ha olyan növény közelében vagyok akkor taknyom nyálam egybefolyik. Kell a maszk, hogy ne terítsem a többi emberre.

Tényleg van olyan akinek nem egyértelmű, hogy másik miatt kell felvenni a maszkot? Nem véd meg a vírustól. Attól véd meg, hogy a különböző testnedveidet terítsd másokra, ezáltal akár meg is fertőzve őket. Nem egymás miatt hordjuk hanem mások védelme érdekében, itthon nem vagyunk maszkban, adunk egymásnak puszit.

2020. ápr. 10. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Persze szerintem is ez a normális... én pl. ha a "Z világháború" c. filmben lennénk, akkor is ráadnék egy szájkosarat és az ágyhoz kötözném... szóval ennyit a veszélyről :)

Csak furcsálom, és kíváncsi vagyok, hogy a maszkosok mit csinálnak otthon?

2020. ápr. 10. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Ez csak hiszti, már ennyire eluralkodott az embereken a pánik. A pánik gyilkosabb, mint maga a vírus.

Tessék ezeket a videókat megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=VzUyMsK02Pc&fbclid=IwAR2c9Jq..

[link]

Párommal egyikünk se hord maszkot.

2020. ápr. 10. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Itthon nem hordunk maszkot. Ha voltunk valahol akkor pl boltban vasarolni,akkor nem vesszuk le hazaig a kocsiban sem, mert nem tudnank ugy levenni hogy ne erjunk az arccnkhoz vagy a maszk elejéhez.
2020. ápr. 10. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
Persze, maszkban meg zokniban szexelnek (Y) :D
2020. ápr. 10. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
És kesztyűben - elég perverz, lehet ki kéne próbálnom :)
2020. ápr. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!