Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban (meg úgy egyáltalán) szerintetek melyik a nagyobb igénytelenség? 4 napig nem fürödni, vagy 1 hetes lepattogott körömmel lenni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 13:13
3/10 anonim válasza:
Nyilvan a nem furdes :D Nem tudom, masok hogy vannak vele, en itthon vagyok, nem jarunk nagyon bolton meg neha setan kivul mashova, de eleve alvas kozben megizzadok neha, a nemiszervekrol ne is beszeljunk, azt akkor is meg kell mosni, ha nem csinal semmi megeroltetot az ember. Van, hogy nem zuhanyzok egy napig, csak masnap, de akkor mar rendesen ugy erzem, mintha egy hetig nem furodtem volna.
4/10 anonim válasza:
A lepattogzott körömnek nincsen szaga és egyéb egészségügyi következménye sem.
7/10 anonim válasza:
Négy napig nem fürödni amúgy is igénytelenség.
8/10 anonim válasza:
Egyértelműen a fürdés hiánya, nem is értem, hogy ez miért kérdés.
A lepattogzott körömmel nem jár bűz és kosz, max esztétikailag nem szép, de ha nem tud körmöshöz menni az ember, akkor mit lehet tenni, ha otthon nincsenek megfelelő eszközök a rendbetételhez? Semmit. A fürdés hiányát viszont semmire sem lehet fogni, csak lustaságra és igénytelenségre.
9/10 anonim válasza:
Négy napig nem fürödni nagyon durva, de a lepattogzott körömre meg pont nagyon mániás vagyok. Nincs 3 perc leszedni? Nem is újra kenni, de legalább leszedni.. ezt sose értem meg.
De nyilván a nem fürdés gusztustalan.
10/10 anonim válasza:
fürödni, de legegészségesebb 2 naponta fürdeni, Legalábbis 10 per 9 férfi ismerősöm (meg közvélemény szerint is) így szokott. De a nők naponta, azok mániákus tisztálkodók. A körmöt elég hetente rendbetenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!