Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hol kezdődik az igénytelenség a rendet illetően?
..pl.barátnőm mindent széthagy ahol lerakja ott van napokig, a ruháját úgy ahogy leveszi teszi a szekrénybe gyűrötten kifordítva ..
Baromira idegesít és ez már igénytelen nekem..
Atyaég! ...szekrénybe tesz levetett ruhár.
A szekrénybe semmilyen már viselt holmit nem teszünk vissza. Bebüdösíti a többit. Ez full igénytelenség. Annak a szobainason a helye, vagy más helyen a szobába, vagy fürdőbe.
Szekrénybe én még azt se rakom vissza amiben leszaladok a boltba. Annak ott a fotel ha esetleg megint gyorsan szükség lenne rá.
Amúgy meg tessék megnevelni az illetőt...
Az igénytelen, amiről te beszélsz, annak ellenére, hogy egy egyszer használt kardigánt én simán visszateszek a fogasra, ha nem büdös.
Nekem igénytelen még a széthagyott ruhák, akkor legalább egy helyen legyen, és összehajtogatva.
Eleve igénytelenségnek tartom kiforditva levenni a ruhát.
"Bebüdösíti a többit. Ez full igénytelenség. Annak a szobainason a helye"
Bocs, de akkor a mosógépben a helye, ha büdös.
8#
Nem kell attól kimosni mert még felvehető a ruha, de ha visszateszed a szekrénybe, áporodott szagot csinál, ezért nem ajánlatos visszatenni, főleg nem rendszert csinálni belőle.
Ugyanazt írtam mint az5. Mégis le lettem pontozva.
Mondjuk nem is csodálom, amennyi szutyok ember van, tessék itt derül ki, hogy még azt sem ismerik, hova kell tenni a már használt ruhát.
Ohh bezzeg imádnak a palik beletúrni a hajamba, meg a patyolattiszta öltözékem miatt is.
Ha másra nem, legalább tanuljon ebből az aki tisztának gondolja magát. Mert ugye a saját szagát nemigen érzi senki, de a visszajelzésekből tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!