Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan tudnám rávezetni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávezetni, hogy kicsit legyen igényesebb?

Figyelt kérdés

Már nem tudok lassan a párom melett meglenni,ugyani nagyon ritkán fürdik(havi1 max) nyáron!!

Tegnap nagyon budos volt ahogy haza jott,mondtam neki,hogy tudoljon le mert igy nem fekszik be az ágyba,most mostam ki megint .

Mindennap uj agynemut kell huzak! Azt mondja erre hogy ő igy sporol mindenen amin csak lehet!

Az a baj ha letusol is,akkor ugyanazt a ruhat veszi vissza boxer,illetve Zoknit!

Az a baj,meg kimosni sem tudom,mert rajta rohad az a boxer meg a ruha...

A nemi életről nem beszélve!

Ő puffog,hogy miert nincs sex.

Mondom neki,ha lefurdesz lessz és ha uj boxert veszel! Akkor én vagyok a hibás,mert nem szeretem őt igazán!Hát de nő vagyok basszus,kitudja milyen fertőzést kapnék el tőle,amugy is mikor együtt vagyunk,útána mindig kanestennel kell kezelnem magam!

Meg még azt nem szeretem benne,hogy mikor etelt csinalok a macskaja oda ugrik és belemegy a szore.. nem szol rá!

Amikor eszunk a macskája oda ül az asztalra!

Már azon gondolkodtam,hogy gyujtok pénzt és elkoltozom tole!

Csinalja ezt vegig a kovetkező!(remelem az ratudja nevelni )

Szerintetek?

2018. júl. 24. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Szomorú, de ezt én is fel akarnám adni.
2018. júl. 24. 14:32
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
ha ez igy neked megfelel, maradj vele, ha nem, költözz el. Hogy is költöztél hozzá? Hogy is jöttél össze vele? Akkor nem ilyen volt?
2018. júl. 24. 14:34
 3/21 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem egyértelmű a baj! A macskának nem a gazda mellett van a helye, hanem szemben vele étkezéskor! Látens féltékeny vagy!

(Amúgy mit dolgozik ez a srác? És hogy van internet ilyen iszonyatos kuplerájban?)

2018. júl. 24. 14:39
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Sehogy. Akinek ez nem belülről jön, azzal nem lehet mit kezdeni. Alapvetően már nem a XIV. században élünk.

Ennyi erővel akkor egyen minden nap kását.. aztán spóroljon.

2018. júl. 24. 14:40
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Azt ugye tudod, hogy te még nála is igénytelenebb vagy, ha képes vagy együtt lenni egy ilyen disznóval? Gratulálok.
2018. júl. 24. 14:42
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Mind a ketten gusztustalanul igénytelenek vagytok. Ő azért, mert nem fürdik, te meg azért, mert így is együtt vagy vele.
2018. júl. 24. 14:44
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom, és mióta vagy vele? Ha nekem a párom egy hétig nem fürdene, vagy nem váltana egy hétig alsóneműt, na kb. addig a hétig lennék vele együtt! Szóval te is ugyanolyan igénytelen vagy, ha ezt tűröd.
2018. júl. 24. 14:53
 8/21 anonim ***** válasza:
68%
Ne is haragudj, de én szóba nem állnék ilyen férfivel. De ha már te szóbaállsz, akkor rakd a zuhany alá, és tedd az orra alá a tiszta holmit.
2018. júl. 24. 14:56
 9/21 anonim ***** válasza:
43%

Ki milyen virágot szakít, olyat szagol. Te úgy látszik büdöskét szakítottál le.

Első randin mit mondott, hogy ecetgyárban dolgozik?

2018. júl. 24. 15:03
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
10. Nem csak a magyarok, az emberiség nagy része!
2018. júl. 24. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!