Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rávezetni egy férfit ilyesmire az ágyban?
A párom minden értelemben csodálatos férfi, egy dolog áll hadilábon: a szex. 29 éves férfiról van szó, a probléma konkrétan az, hogy az előjáték nagyon rövid, orális kényeztetés nincs. Ha én próbálkozom vele, akkor sem látok rajta különösebb örömet, de ő meg sem próbálja. Számomra ez nagyon furcsa, szeretném megbeszélni vele, 2 hónapja vagyunk együtt. Nem szeretnék a férfias büszkeségén csorbát ejteni vagy követelőzni, hogy elveszítse a dolog a varázsát, viszont számomra nagyon fontos az orális szex, csak úgy van orgaznusom. Hogy hozzam a tudtára ezt?
Köszönöm a válaszokat
22N
Egyszerűen beszélni kell vele erről és ennyi. Nem kell köntörfalazni, meg kell mondani, hogy neked fontos az orális szex és szeretnéd tudni, hogy ő hogyan van ezzel.
2 hónapos kapcsolatban ez teljesen oké, hiszen még úgymond a kísérletező fázisban vagytok, össze kell szoknotok.
Én is megbeszéltem a párommal ezeket, a kapcsolatunk elején "irányítottuk" egymást, hogy kinek mi a jó, és hol. Szerintem ez teljesen normális, ettől senki nem fog sérülni.
29, nem 19. Régen rossz, ha külön magyarázni kell, mi az előjáték, és miért kéne, hogy neked is legyen orgazmusod. Ez nem az a helyzet, amikor össze kell csak csiszolódni.
Valószínűleg nem szereti csinálni.
Ez pedig később nem jobb lesz, hanem rosszabb. Jellemzően a kapcsolat elején szokták magukat jobban odatenni, hogy lenyűgözzenek. Aztán jön az egyhangú szex előjáték nélkül.
Ti már most úgy szexeltek, mint két 50 éves, aki az elmúlt 25 évben egymásra unt.
Egyszerűen közöld vele, hogy nyaljon ki gyakran mert neked erre igenyed van. Felesleges a viragnyelv.
Nem is értem hogy nem szeretheti azt egy ferfi, egyik legjobb.
Szerintem egy csodálatos emberrel egy jó kapcsolatban mindenről lehet beszélni, erről is.
Ez nem követelőzés, ez a te igényed.
Ha megsérti a férfi egóját, akkor nem férfi.
"Nyalj már ki!" - Ennyi!
Ebből értünk! Nem rávezetni kell, hanem elmondani az igényeidet.
Közöld vele, hogy egy félisten az ágyban (csak hogy megcsiklandozd az egoját), és itt jön a de! egész is lehetne, amennyiben a nyelve is aktívan ficánkolna odalent! Mondd el neki, hogy mennyire fantasztikus a pénisze, ki kellene önteni aranyból, de a kukac nem minden!
A limonádéba fontos a citrom, de ha nincs benne cukor is, akkor az csak citromos víz! :D
Vagy valami hasonló hasonlattal élhetsz esetleg! :D
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!