Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, hogyan lehet egy pasit kiábrándító presszió nélkül, "nyektetés" nélkül, rávezetni, hogy váljon már el a feleségétől, ha két éve velem él?
5 éve elköltözött a feleségétől, egy szerelem miatt, ami végetért, mert a pasi nagyon kétfelé élt. Támogatja busásan a gyerekeket, a feleségét...
Aztán megismerkedtünk, összeköltöztünk, nagy a szerelem, a fiamat is szereti, neveli, de nem lépnek a feleségével.
A feleségnek is van pasija...már többször találkozott már a 4 felnőtt, de mégsem lépnek. Egy éve együtt éltünk már, amikor egyszer a kérésemre, felhívta a nőt, hogy váljanak, hát rögtön pénzől beszéltek, aztán zokogott a csaj a túloldalon.
A nagy házat elvileg árulják, gyakorlatilag nem....a bankszámla kettejük nevén van, állítólag nem használja a feleség....szerintem olyan mintha várná vissza. Sokat beszélnek telefonon, szerintem túl sokat. Van a baráti körünkben példa arra, hogy hét év különélés után újra összejött a házaspár....félek ettől.
Soknak találom a hitel 50e, gyerektartás 50 e (két gyermekük van) + költöpénz, telefon, ruha, cipő stb. mindent a párom fizet, a mi életünket takarékon tartva.
Mit tennétek?
Hát, én eleve nem költöztem volna össze vele, amíg nem válik el, sőt, a kapcsolatba se folytam volna bele.
Két év után szerintem már nem sokat tehetsz, megszoksz vagy megszöksz kb.
Ha veled él, akkor a válás csak egy papír... én sem váltam még el a férjemtől, a barátom sem a feleségétől, de együtt vagyunk.
Ha pedig olyannal kezdesz, akinek van gyereke, akkor bizony tudomásul kell venni, hogy mindig a gyerek lesz az első. Mindig! vagy megszoksz, vagy megszöksz...
Van ismerősöm, aki egy gyerek után fizet 80 gyerektartást, szóval azt nem sokallom.
De sok mindent nem tehetsz, belementél ebbe a kapcsolatba, nem volt okos ötlet addig, amíg nem válnak el. Ültesd le, beszélj vele. De azt ne hozd szóba, hogy attól félsz, hogy újra összejönnek, mert ezzel a féltékenységgel épp az ellenkezőjét éred el, mint ami a célod.
Köszönöm a válaszokat.
Egy-egy kérdés, reakció:
Mit jelent a megszoksz, vagy megszöksz ebben az élethelyzetben?
A párom az mondja, lustaság, és a feleség is mondta már állítólag, hogy kéne, de nemrég találtam sms-eket, amikben :
"tudom, hogy már nem jelentek semmit, sajnálom, hogymég gondot okozok, különösen anyagilag, de nincs kihez fordulnom, nehéz egyedül."
"természetes, hisz a gyermekeim anyja vagy, ha nem hozzám fordulnál, úgy érezném kizársz az életükből."
"de az én anyagi gondjaimat már neked kéne megoldani, köszönöm, hogy így gondolod stb..."
Amellett, hogy a két férfi találkozik pl. egy polc kedvéért, a gyerekek egyike már nem lakik otthon a feleséggel....az említett összegek fejszámolással: a fix fizetésének a fele... , a nagyobbik gyerkőc a közelünkben él, mi segítjük anyagilag. Tehát egy gyerekre 50 és plussz a 50 hitel, regzsi...és plussz a kamasz teljes ellátása, tűnik nekem soknak.
Mindenünk megvan, de tényleg szerényen.
A kapcsolat mesés.
Elmeséltem neki ma, egy vicces sztorit. :))
Egy férfi barátunkkal beszélgettem, az új szerelméről.
Összevesztek, mert a nő nem akar válni.
Erre én, "jaj, ne is mond!"
Erre ő : Lehet, hogy a pasid feleségét használom?"
Ő- "Miért nem válnak?"
én - "Mert így sok pénzt kap a feleség, szerintem nem mer válni a nő, mert hivatalosan, nem jár ennyi."
A párom itt közbeszólt: "akkor nem a feleségemet használja. -nevetett.
Tudom, hogy egy termető férfi és egy otthonülő anyuka régi viszonya ez, egyébként hosszan tervezte, és próbálta a párom önállóvá tenni a feleségét...képzés, vállalkozás indítása...
És az érzelmi vonulat?
Felelősséget érez a felesége iránt.
Szerinten a nő egyszerűen várakozik...
Az ilyen "mennyit jelentek"- sms-ekkel, szerintem provokál valami többet.
Na meg láttam a jegygyűrű szimbolikájáról posztot a fb.-on...olyan izé.
A párommal beszélktünk erről nevetgélve, éls összegeztük mi mindent elintézni, bármennyire is szörnyű a bürokrácia. :)
Szóval, így humorral, immár harmadik nekifutásra...
JÓL SÜLT EL.
Ha van vélemény, tanács, várom...
Nálam nagyon rossz pont, hogy olvasod az sms-eit.
Az, hogy a nő nem dolgozik, régen rossz. Mondjuk ezzel nem tudom, mit lehet kezdeni.
nem is vagyok rá büszke.
kölcsönös ez az sms kukucska olykor és mindig hűségre jutunk belőle. nem volt még gond...
vajon miért nrm válnak el valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!