Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávezetni a barátnőmet hogy fogyni kellene egy kicsit ugy, hogy ne bántsam meg?
"Vagy amit az exem csinált..szépen felvezette, hogy neki fontos hogy egy kapcsolatban amilyen külalakkal lépett be valaki, azt is tartsa fent."
Kérdező, ezt azért ilyen formában ne mondd. Idővel változik az emberi test, ez természetes, arról nem is beszélve, ha jön egy gyerek. Szóval ezt így ilyen formában elvárni hülyeség. De a többivel, amit a 4-es válaszoló írt egyetértek.
Én megbántódtam az ilyen beszólástól. Az exem sem volt vékony, én pedig híztam, amikor szakdolgozatot írtam és otthon rohadtam emiatt egész nap, nem volt időm mozogni. Teljesen másról beszélgettünk, és beszólt, hogy fogyni kéne. A barátnőd azért hízott, mert más elfoglaltság miatt nem sportol, vagy többet eszik? Nem ártana tudni.
A te formád rendben van?
Egyetértek azokkal, akik közös mozgást javasolnak. Nem futtatni kell, mint a kutyát, hogy foggyále. Sétáljatok sokat, járjatok együtt edzeni vagy menjetek el táncolni, amelyik érdekel benneteket.
Kérdezd meg tőle: Husi, mi van???
Illetve közelítsd meg a problémát más szemszögből. Mitől bántódik meg jobban, ha jelzed neki, hogy kezd kikerekedni, vagy ha kirakod a szűrét?
Mi lenne, ha együtt kezdenétek el mondjuk egészségesen táplálkozni? Csipsz helyett salátákat, zöldségeket ropogtatni a tv előtt vagy elmenni sétálni esténként.
De ha ódszkodsz ettől, és úgy avgy vele, hogy csak Ő egyen zöldeket, akkor van egy rossz íhrem barátom: Mnej a p***csába!
:D :D
Ne így, hogy "foggyá le", hanem, "Figyelj, nem kezdünk el sportolni valamit? Ennyi, válasszátok ki, amit mindketten szerettek és los! :)
Mi túrázunk a párommal, mert szeretjük a hegyeket, erdőket, én télen korizni is szoktam, ő meg elkísér, de olyat, amit egyikünk nem szeretne, hanyaogljuk - vagy megyünk külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!