Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak hogy van gusztusuk ilyen nőkhöz?
Akik a betétet, tampont a szobában is hagyják, ha a wc-ben dobják ki nem csonagolják be és bűzlik a helység tőle, a fürdő tele van hajjal, smink maradvánnyal. Nem takarítanak. A fürdő kövén szőrtelenít és otthagyja!
Bátyám nője ilyen olyan gáz nálunk a családi házban is ilyen. Már undor fog el mielőtt jönne pár napra tesómmal.
A nők - tisztelet a kivételnek - alapból nagyon igénytelenek..
Ezt volt alkalmam megtapasztalni akkor, amikor egy moziban dolgoztam. Időnként a női mosdóba is le kellett járnom, ahol jobb, ha nem is mesélem, hogy milyen látvány fogadott.
Takarìtottunk utánuk eleget...
pff bakker már leírva is undorítóan gázos!
Én ilyen nővel tuti nem foglalkoznék ha csak egy is igaz rá a felsoroltak közül!
32/F
Bátyád nem egyenlő a "férfiak" csoporttal. Ahogy ez az igénytelen nő sem egyenlő a "nők" csoporttal.
A kérdésed eleve értelmetlen.
Így hangzik helyesen:
"A bátyámnak hogy van gusztusa ehhez a nőhöz?"
A válasz az, a bátyád és ugyanolyan igénytelen valószínűleg, "otthon is így szokták". Lehet ő a mosogatóba brunyál közben.
De nem kellene ezt ráhúzni az összes többi normális emberre.
Ezt én sem értem.
Esetleg... Zsák a foltját?
Nálunk a kollégiumban a koligyűlésen mindig megkérték a lányokat, hogy ugyan keféljék már le a WC-t maguk után és az ajtó belső felére, ha módja van rá, ne ragassza fel a használt betétet. A normálisabb egy idő után a férfi mosdót használta.
31/f
A csaj “jónő” olyan “pláza macska” de a környezetére nem ad.
Akkor itt a magyarázat. Kirakat barátnő. Azt mások úgyse tudják, hogy otthon milyen 'tiptop', de kint lehet vele villogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!