Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiaknak hogy van gusztusu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak hogy van gusztusuk ilyen nőkhöz?

Figyelt kérdés

Akik a betétet, tampont a szobában is hagyják, ha a wc-ben dobják ki nem csonagolják be és bűzlik a helység tőle, a fürdő tele van hajjal, smink maradvánnyal. Nem takarítanak. A fürdő kövén szőrtelenít és otthagyja!

Bátyám nője ilyen olyan gáz nálunk a családi házban is ilyen. Már undor fog el mielőtt jönne pár napra tesómmal.

2018. ápr. 16. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Az alábbi eseteket láttam eddig:

- A srác is igénytelen volt, szóval tökéletesen passzoltak.

- A srácnak ez jutott. Kompromisszumot kellett kötnie, hogy egyáltalán legyen valaki mellette.

- Rózsaszín köd. Ez mindig elmúlt és szakítás is lett az igénytelenségből.

Az azért elég durva, hogy az itteni női szekció betegebb része már azt is lepontozza, aki nem találja vonzónak az igénytelenséget. Az #1-es válaszát meg kb. az összes étteremben/szórakozóhelyen dolgozó ismerősöm megerősítheti. Általában tényleg durvábbak a női wc-k.

2018. ápr. 16. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Úgy, hogy ennél különb nőt nehéz találni.
2018. ápr. 17. 07:46
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nőként írom hogy rengeteg az igénytelen, magára oda nem figyelő csaj. Undorítóak a nyilvános női wc-k. Az én tesóm felesége is borzalom igénytelen. Zsíros haj, koszos cipő... zsák a foltját.
2018. ápr. 17. 07:57
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Nőként én is állítom, hogy igénytelen állatfaj a női nem. A nyilvános mosdók botrányosak, esküszöm, nem értem, hogy hogy lehet ekkora ganét hagyni maga után némelyiknek...

(És akkor arról még nem beszélek, hogy a legigényesebbnek tűnő nők azok, akik maximum a tükör előtt állnak meg, kézmosásig nem jutnak el kifelé menet.)

Egyébként a haj-probléma nálam is fennáll, iszonyúan hullik a hajam, nem lehet vele kezdeni semmit (pajzsmirigyes vagyok, de hiába jók az értékeim, a gond nem múlt el, nem tudni, mi az oka), és tényleg állandóan kallódik pár hajszál a mosdókagylóban, hiába szoktam kiszedni fésülködés után. Mondjuk ugyanígy van haj az ágyban, a szőnyegen, mindenhol... csodálom, hogy még nem ment tönkre a porszívó. :D Nyilván utálja párom, hogy mindenhol haj van, de szerencsére önmagában ez kevés ahhoz, hogy lelépjen. :)

Szóval van, ahol ilyen is lehet a háttérben, de a földre szőrtelenítés, nem takarítás az már nyilván a prosztó kategória, azon nincs mit mentegetni.

Szerintem, ha megy vendégségbe, nyugodt szívvel kérjétek meg, hogy a szőrtelenítést zuhanyzás közben végezze, aztán öblítse le maga után, mert nálatok így szokás. Illetve a használt tisztasági dolgokkal legyen szíves kifáradni a kukához.

2018. ápr. 17. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

nyilvános helyen senki se figyel a tisztaságra, mert az ugye senkié, meg neki úgyis mindegy. tampont cserélni milyen undorító nyilvános wc-ben... :D

de azért a barátom a férfi wc-ről is tud mesélni, amikor kb minden férfi első dolga, hogy egy rohadt nagyot belecsulázik a mosdóba, meg ott van a szar ott is a wc-ben, nincs lehúzva...

igénytelen és gusztustalan emberek vannak és lesznek is.

azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy pláza wc-be pl azért mindenki megfordul a cigánytól kezdve a hajléktalanig...

lány ismerősök otthonában még nem találkoztam ilyen szintű igénytelenséggel.

mindenesetre a bátyád se százas.

2018. ápr. 17. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan, amire tanították! Te sem tudnál írni, olvasni ha nem, tanítottak volna meg. Tehát itt a lány szülei a ludasak, hogy helyette mindig mindent megcsinálták és ezért lett Plázacica, tehát egy elkényeztetett Plázacicát neveltek belőle. Ez a csaj a szüleinek valószínű sosem segített, még a szemetet sem vitte ki. Igenis a szülő is hibás ebben, hogy kicsike lányuk ilyen trehány disznó lett, mert nem tanítottak meg a magyarok istene.🤣👍
2020. aug. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!