Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szabad a férfiaknak mindent? /lent/
Férfi vagyok. Nem szabad meztelenül beülnöm egyetem az órára, mert kivisznek. Szóval, az állító kérdésednek semmi alapja.
A helyes kérdés az, hogy egyes emberek miért tűrik el, hogy a párjuk így kezelje őket.
mert sakk-matt helyzetbe hozta magát a csaj.
valószínűleg olyan szinten van kiszolgáltatva anyagi szinten a palinak,hogy már ezek a dolgai is beleférnek a palinak.
és othol?
nem vagyok nyelvtanáci de azért bakker.
meg nőkkel írogat-magyarul-nőknek írogat.
5
A "titogzatoskodik" még durvább. :)
Az haggyám! Minekünk még hejtelenül szabad irní is.
31/f
Inkább úgy kellett volna megkérdezni,hogy "Ezt miért tűri a barátnőm?/lent/".
Ha ezek után is hagyja,hogy így megalázzák,ő a hülye,nem tudsz vele mit csinálni,bármennyire is fáj a szíved.
A lehető legjobb lenne,ha még most fogná a gyereket a hóna alá és lelépnének,mert ha kisfiú,tök jogosan felnőtt korára semmibe se fogja nézni a női nemet en bloc,ha meg kislány,azt fogja látni,hogy a nőnek kuss a neve.Egyik eset se valami biztató,lássuk be.
Abban az esetben,ha nem házasok,még könnyebb is a dolga,nem kell a válás miatt papír munkába bocsátkoznia,meg perelni a gyerekért.
9:
A gyerekért nem azért nem kell perelni, hanem mert ennek a gyökér pasinak nem kell.
Gyermekelhelyezési per és gyerektartás ettől még lesz.
A kérdezőnek meg erre csak annyit tudok írni, hogy esetleg gyerek potyogtatás helyett még pár évig a tanulásra kellett volna koncentrálni, és most nem kellene mindent eltűrnie a "barátnőjének".
Azért tehet meg mindent a pasi, mert rajta élősködik. Egyedül laknia se lenne hol, enni se tud adni a gyereknek, nincs mozgástere.
El kell menni dolgozni. Amint fenn tud tartani egy szobabérletet vagy egy önkormányzati lakást, nem kell tovább tűrnie a kanja viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!