Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik a férfiaknak a vörös rúzs, ha egyáltalán nem praktikus és csókolózni sem lehet benne, mert mindent összeken?
Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 23:48
1/12 anonim válasza:
Én lehet fura vagyok, de a vörös rúzs és vörös körömfesték sem jön be túlzottan... illetve hasonló élénk színek...
24/f
2/12 anonim válasza:
Egyszerűen csak esztétikailag szép, a pasik nem törődnek a praktikussággal, néhányan valóban nem kedvelik, de a legtöbbjük szereti, mint a szép nőket, egy szép harisnyát, magassarkút... A harisnyát nehéz leszedni, tűsarkakkal szexelni meg mint a rózsabokor
3/12 anonim válasza:
Ritkán áll jól egy lánynak a vörös rúzs, gyakran úgy néz ki néhány mint valami bohóc. Nekem nem igazán tetszenek a rúzsozott műkörmös, agyon sminkkelt lányok,legyen természetesen szép, ne sminkkel.
4/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be a vörös rúzs. [link] Váh, komolyan a hideg ráz tőle. Borzalmas.
5/12 A kérdező kommentje:
De ha ennyi férfinek nem jön be, miért használja olyan sok lány?
2016. febr. 22. 00:01
6/12 anonim válasza:
Ha jo minosegut hasznalsz, nem ken ossze semmit. Nekem a 250 Ft-os ebayes ruzsomat maximum fogkefevel lehet ledorzsolni par nap utan esetleg...
Amikor van rajtam voros ruzs, tobb ferfi szolit le
Szerintem jol passzol a feher boromhoz, szoke hajamhoz. Ad egy kis szint.
7/12 anonim válasza:
Nekem semmilyen cicoma nem jön be. Ha egy lány szép, akkor nem kell rá festék. Aki azt hiszi, hogy ettől majd jobban kívánják a pasik, az becsapja önmagát.
8/12 anonim válasza:
Szexy.
Nem mindig a praktikusssag a nyero.
9/12 anonim válasza:
nem szexi inkább q vás
és nem jön be
10/12 anonim válasza:
na akkor még egyszer: a nők NEM a férfiaknak sminkelnek. a nők MAGUKNAK sminkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!