Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem elég ha van egy odaadó barátnőjük miért kell más nőket nézni akkor is ha mindent megkapnak?
Ribizlik: Nézegetni, ill. szingliként megdugni őket a legjobbak. Barátnőnek nem kellenek az ilyenek, de attól még nézegetni szabad.
Amelyik férfi meg nem nézelődik, az vagy vak, vagy igazi papucs.
Barátnőm társaságában is mindig megnézem a nőket, van hogy együtt kommentáljuk őket. De barátnőm tudja, hogy nem csalnám meg, emiatt is olyan boldog a kapcsolatunk.
Úgy vannak vele, mint a paraszt a zsiráffal:
"elnézegetem, de otthonra nem kéne"
most a férfiakról vagy a pasikról szól a kérdés?
23F
Furák a pasik, ha én tipikus bulizós-csajozós pasit látok, a ribizlik férfi megfelelőjét, akkor nem is nézegetem, mert úgyis tudom, hogy nem jönne be, a személyiségétől undorodnék. Így nem is bámulom, meg nem is feküdnék le vele, mert minek? Aki taszít, arra nem mozdulok rá.
Egyébként nem mindegy, hogy más nők nézéséről, vagy bámulásáról van szó. Bámulni SENKIT nem illik, nem is lennék együtt olyan alpári emberrel, aki forgolódva, tátott szájjal bámul másokat. Abban viszont nincs semmi, ha diszkréten rápillant valakire. Úgyis velem van, engem szeret, és ha hazaértünk, akkor velem fog összebújni. Szóval nekem max a stílussal lenne bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!