Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők? Nálatok mi számít igényesnek az ellenkező neműben?
A kérdés amiatt merült fel bennem, mert a párom (nem rég óta vagyunk együtt) szerintem igénytelen és nem a higiéniára gondolok. Voltunk pl a minap egy étteremben enni és a pasas (35/F!) folyamat hangoskodott, mindenki szavába belevágott, meg 4 sör után átment egy ilyen alpári stílusba, csúnyán beszélt folyton, meg szerinte vicces, hogy elfingta magát.
Kötve hiszem, hogy én lennék karótnyelt... De érdekelne a ti véleményetek is. Írhatok még ilyen példákat, ha szeretnétek.
Nálatok mi számít igényesnek? Lehet ez higiéniai szempont is, e érdekelne a viselkedés, megnyilvánulás, egyéb területek is.
32/N
Férfiként viselkedni. Ez az igényesség.
Az alpáriság, a disznóság, a bunkóság nem az.
41/F
Párom (ő 35f) olyan félig meddig igényes. Igényes higiéniai szempontból, minden nap fürdik, figyel körmére, fogaira, frizurára stb, mindig jó illatú, sportos. Igényes a környezetére, rendet tart, takarít is, dolgozik és szorgalmas is. Ezek szerintem igényes dolgok.
Amiben igénytelen az öltözködés. A ruhái tiszták, de sokszor ócskák, vagy kopottak, és nem nagyon cserélgeti őket. De csak ennyi jut eszembe, amúgy igényesnek tartom.
Az alpári poénokat (büfi,puki stb.) még filmen is nehéz megcsinálni jól, mert vagy eröltetett, vagy közönséges, ritkán tud vicces lenni.
Egy nő igényes ha ízlésesen, jól öltözik, és természetes, kellemes a kisugárzása, nem túlozza el a sminket, nem akar mindenáron kihívó lenni, hanem érződik rajta hogy nem ezektől lesz jó nő. Pl van olyan, hogy hanyag elegancia... tehát pl póló+farmer... és ebben is nagyon csinos, vonzó. 39F
És viselkedés terén hogy látjátok? Fenti példa alapján pl nekem felmerült, hogy a párom, hiába igényes külsőleg, mégis csak ez eléggé igénytelen és nem sok kedvem van hozzá. Nem az első eset és nem értem, miért kell lemenni olyan stílusba 3-4 alkoholos ital után, amibe ő. Pl elkezdenek k.urvás poénokat a haverokkal, meg ez a fingás, böfögés, stb.
Nekem égett az arcom.
Vagy én vagyok karótnyelt? :/
8-as. Azzal semmi gond, otthon felőlem lehet úgy. De egy étteremben pl miért kell így viselkedni? Nem igazán fér az agyamba.
Mindenesetre engem elgondolkodtatott, hogy ezt lehet hagyni kéne. Nevezzetek felületesnek, de nem akarok egy olyan embert bemutatni a szüleimnek, aki nem tud rendesen, minimum kultúráltsági szinten viselkedni és böfög az asztalnál, meg káromkodik kb non-stop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!