Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szívesen élnél együtt ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívesen élnél együtt ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Rendszeresen szavakkal szeret. Mond mindent, amiből nem lesz semmi, jön a kiabrandulas. Most tegnap megint: jön be fürdésből, első kérdése: megmasszirozzalak? Mondom igen. És ennyi. Lezuhanyoztam, nem hogy ilyesmi nem volt, de arra lettem figyelmes, hogy altatás (gyereke) címen nyomkodja a telefonját, gyerek már alszik mellette, és át se jön hozzám a másik szobába... Akkor minek kell ilyeneket mondani?

Azt gondolja az ember, hogy szeretne vele lenni, törődni, stb, és erre kiderül, hogy le se szarja. És ez rendszeresen. Kiabrandito és fárasztó...

2020. máj. 10. 07:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad ezt neki? Szóltál tegnap, hogy jöhet a maszírozás?
2020. máj. 10. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ebből jó dolog, ha megbeszélitek.

És érdemes lehet hozzácsapni a szeretetnyelveket is. Nem értitek meg egymást most, hogy mire is van szükségetek a másiktól.

2020. máj. 10. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem kötelező vele élned. Ha nem jó vele, keress olyat, akivel jó.
2020. máj. 10. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van aki a szavak embere, és van aki a tetteké. Az hogy egy felnőtt ember változzon a jó irányba, az pedig nagyon ritka.

Tied a döntés az életed felett.

2020. máj. 10. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbáltad ezt megbeszélni vele ?
2020. máj. 10. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, többször volt már ilyen, szóba is hoztam. Beszéltünk már szeretetnyelvekről is. Mégis újra és újra csalódom.
2020. máj. 10. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Szóval akkor ő lusta?
2020. máj. 11. 07:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, erre a következtetésre jutottál? Miből?
2020. máj. 11. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Belekezd a dolgokba. Tudja is, hogy mi esne jól neked. Hiszen meg is beszéltétek már. De nem fektet bele enrgiát végül. Vagy legalább is nem annyit, mint te. Egy kapcsolatba mindig kell energiát fektetni.

Szerintem ez lustaság.

2020. máj. 12. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!