Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak csak a munka és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak csak a munka és a lánya számít! Akkor én miért kellek?

Figyelt kérdés
Ha épp nem dolgozunk, itthon dolgozik reggeltől estig, én pedig egyedül vagyok. Azt mondja, foglaljam el magam. Egész nap a lányán jár az esze. Mikor hozza el, és mennyit. Mi nagyritkán elmegyünk valahova ketten, de osszam be. A gyerek sokat van itt. 10 naponta 4 napot, van, hogy gyakrabban. De akkor nem vonnak bele semmibe, ketten élik boldog mindennapjaikat. Hemperegnek, nevetgélnek, mindig viszi minden hová, bicóznak. Én kb csak azért vagyok, úgy érzem, hogy a házat rendben tartsam, főzzek, kielégítsem a férfi szükségleteit. Amikor mondtam neki, hogy számíthatnék én is neki, azt mondja számítok, amúgy meg ha nem tetszik, fogjam a cuccom, és húzzak el. Mimden nap, amikor nincs itt a gyerek; küldi az ex a gyerekről készült fotókat, videóhívások jönnek... szerintetek?

2020. máj. 6. 13:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%

En is olvastam már szinte ugyanezt pár hónapja.

Ha te voltál akkor nagyon gáz, hogy még mindig vele vagy. Ennyit pocsékolni az életedből erre a kapcsolatra... mintha élveznéd...

2020. máj. 6. 15:11
 22/30 anonim ***** válasza:
59%

Komolyan mondom ennyi szolgalelkű , zéró önbecsüléssel rendelkező "nőt" én még nem láttam.

Még olvasni is fájdalmas volt.

Hihetetlen hogy mennyire képesek egyesek az önsorsrontásra meg a nyavajgásra.

Komolyan mondom szánalmas.

2020. máj. 6. 15:18
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Áruld már el, mit szeretsz ezen az emberen? Meg tudod egyáltalán mondani?
2020. máj. 6. 15:33
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Magadtól nem jutottál el oda, hogy fogd a cuccod és húzz el? Ki is mondta nyíltan. Ezek után mit szeretnél. Pakolj össze és szállj ki az életükből. Benne se voltál amúgy, mert cselédnek tartanak.
2020. máj. 6. 16:03
 25/30 A kérdező kommentje:
Mindig reménykedtem, hogy változni fog a helyzet...
2020. máj. 6. 16:14
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező! Te mit szóltál volna ha az apádnak fontosabb lett volna a nője, mint te? Nem értem, annyi ilyen nő van! Inkább örülnél, hogy a kanod gondoskodik a gyerekről meg szereti, mert ha te szülsz neki és utána mentek szét, akkor te is erre számíthatsz. Ez az amit a sok magadfajta nem fog fel, mert zavar a gyerek, meg nem te vagy az első. Bezzeg az jó lenne majd ha annak idején a te gyereked lenne az első, nem valami nő, akik jönnek mennek.
2020. máj. 6. 17:00
 27/30 A kérdező kommentje:
Azért jó, hogy még itt is képesek bántani az emberek.
2020. máj. 6. 18:08
 28/30 anonim ***** válasza:
79%
Javaslom, hogy az önsajnálat és a rinyálás helyett szedd össze a cuccodat és menj el onnan. Felejtsd el a pasit meg a kölykét is.
2020. máj. 6. 18:42
 29/30 anonim ***** válasza:
28%
Te egy gyereket fúrsz kérdező, ez mindent elmond rólad.
2020. máj. 6. 19:42
 30/30 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
szept. 1. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!