Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak csak a munka és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak csak a munka és a lánya számít! Akkor én miért kellek?

Figyelt kérdés
Ha épp nem dolgozunk, itthon dolgozik reggeltől estig, én pedig egyedül vagyok. Azt mondja, foglaljam el magam. Egész nap a lányán jár az esze. Mikor hozza el, és mennyit. Mi nagyritkán elmegyünk valahova ketten, de osszam be. A gyerek sokat van itt. 10 naponta 4 napot, van, hogy gyakrabban. De akkor nem vonnak bele semmibe, ketten élik boldog mindennapjaikat. Hemperegnek, nevetgélnek, mindig viszi minden hová, bicóznak. Én kb csak azért vagyok, úgy érzem, hogy a házat rendben tartsam, főzzek, kielégítsem a férfi szükségleteit. Amikor mondtam neki, hogy számíthatnék én is neki, azt mondja számítok, amúgy meg ha nem tetszik, fogjam a cuccom, és húzzak el. Mimden nap, amikor nincs itt a gyerek; küldi az ex a gyerekről készült fotókat, videóhívások jönnek... szerintetek?

2020. máj. 6. 13:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Úgy látom a kérdező a nem tetsző válaszokat lepontozza és már szerintem tett fel hasonló kérdést itt hónapokkal ezelőtt.
2020. máj. 6. 14:20
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Bárcsak olyan fontos lettem volna gyerekként az apámnak, mint a te párodnak a lánya...

Figyelj, szerintem az normális, hogy egy ember szereti a gyerekét. A párod jó apa. Viszont pocsék társ. Elvált és gyerekes mellé tényleg csak elvált és gyerekes való, mert így nem fogjátok tudni összeegyeztetni az életeteket. Kényelmes neki a házi cseléd, igen. Neked ez nem megfelelő, szóval le kéne lépned. Konkrétan meg is mondta, hogy mehetsz, neki nem hiányoznál, szóval nem értelek. Mégis mi tart még mellette?

2020. máj. 6. 14:20
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
A párodnak kellene megtalálni az aranyközéputat. Nekem is van az előző kapcsolatomból egy 16 éves lányom, a mostaniból egy 4 és 6 éves lányom. Minden megbeszélés kérdése. A nagylányom tiszteli és szereti a mostani páromat. Soha nem hagytam neki hogy tiszteletlen legyen. A párodnak el kéne engednie az exét. Sőt a videót minek nézegeti. Én nem vagyok kíváncsi már az exemre nagyon.nagyon régóta. Az az ő életük ez az enyém. Ezt a pasidnak tudnia kellene és becsülnie téged azért hogy elfogadtad a gyermekét.
2020. máj. 6. 14:22
 14/30 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem tudod a teendod. "Fogd a cuccod es huzz el."

Ez sosem fog valtozni, csak akkor leszel valaki a pasi szemeben amikor a lanya kamasz lesz es fontosabbak lesznek a baratai minthogy a csaladdal legyen, es mar nem latogatja masfelhetente az apjat. Szemelyszerint en az apukanak adok igazat, tudom milyen ugy felnoni hogy apad az uj nojet ,,fontosabbnak tartja,,. Szimplan nem akarja elcseszni a kislanya gyerekkorat.

2020. máj. 6. 14:23
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit!
2020. máj. 6. 14:26
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
Fogd már fel, hogy a párod nem akarja, hogy ti családként legyetek együtt, te nem a társa vagy, hanem a cselédje, kuss a neved. Ezért nem von bele semmibe, ami a gyerekkel kapcsolatos. Ha nem lenne gyereke, ugyanúgy csak egy lábtörlő lennél neki, mert ennyit érsz neki. De úgyse fogod otthagyni, szóval szenvedj csak.
2020. máj. 6. 14:28
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Oké nem pontoztál le.De te irtál már ide ezzel a problémával?
2020. máj. 6. 14:30
 18/30 anonim ***** válasza:
53%

Minek vagy még ott? Eleve miért szolgálod ki? Miért hagyod, hogy bánjon veled?

HÁny éves vagy? Minek kezdtél gyerekes pasival fiatalon?

2020. máj. 6. 14:38
 19/30 A kérdező kommentje:
Le kell lépnem. Nagyon nehéz. Mert szeretem. Es nem tudom ezek után, mégis miért ragaszkodom ide.
2020. máj. 6. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Hány évesek vagytok és mikor vált el a párjától.

Lehet nem tudja mit akar.

2020. máj. 6. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!