Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad korlátozni a másikat?
1eve vagyunk egyutt o sosem tiltja, hogy kivel es hova menjek meddtol meddig.
Persze azt megemilti, hogy ovatosan stb.
Mikor o megy valahova o is bejelenti es mindig megkerdezi mehetek? Sosem tiltanam a barataitol.
Csak mostanaban ritkan jon haza ures kezzel..
Ami eddig ugy nem is zavart de legutoljara kapott egy iphone se 2020at, ami szerintem tulzas nevnapjara, es nem titkolja kitol egy masik pasitol aki csak a baratja semmi mas.
Bizok benne de megis zavar ez, konkurencianak erzem azt a baratjat.
Allitolag full gazdag ezert vesz ilyeneket neki meg elvitte 2napra Pragaba a virus elott uzleti utra magaval.
Es tudjatok mi a fura? Sehol nincs kontaktjuk csak is viberen, amire a valasza mert nincs facebookja..
Ez a baratja meg anyagilag is tamogatta ot, mikor nekunk nem maradt az uj hutore mert konyhat ujitottunk, siman kifizette ez a haverja.
Ti mit hinnetek? Bizok a paromban es tudom, hogy szeret. Megis fura erzes ez.
24/F
Na igen a huto.. Hat nagyon jo es nem volt +180ezerem ra, mert parom ilyen ket ajtost akart az meg annyi volt.
Karacsonyra is TH ruhat vett nekunk(nekem is) szoval ezert fura ez a helyzet.
Biztos lehetsz benne, hogy szétteszi a lábait neki.
Az meg hogy ohnnan posztolgat és mit, milyen gyakorisággal, semmit nem jelent.
B*szki ébredj már fel, k*vára nem helyénvaló egy kapcsolatban, hogy üzleti utazgat valaki, meg nyaralgat a haverjával kettesben. Ember térj már észhez.
Szerintem nem szabad korlátozni a másikat, már akkor is baj van. ha ez felmerül. Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél érzi, hogy meddig mehet el.
Azzal, hogy elfogadja ezeket a drága ajándékokat egy másik férfitól, úgy hogy tudja, te nem adhatod meg neki, szerintem nyíltan megaláz téged. Én soha nem hoznám a páromat ilyen helyzetbe.
Férfi és nő között lehet barátság, de csak addig amíg mindkettő a saját párjával megy külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!