Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szabad korlátozni a másikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad korlátozni a másikat?

Figyelt kérdés

1eve vagyunk egyutt o sosem tiltja, hogy kivel es hova menjek meddtol meddig.

Persze azt megemilti, hogy ovatosan stb.

Mikor o megy valahova o is bejelenti es mindig megkerdezi mehetek? Sosem tiltanam a barataitol.

Csak mostanaban ritkan jon haza ures kezzel..

Ami eddig ugy nem is zavart de legutoljara kapott egy iphone se 2020at, ami szerintem tulzas nevnapjara, es nem titkolja kitol egy masik pasitol aki csak a baratja semmi mas.

Bizok benne de megis zavar ez, konkurencianak erzem azt a baratjat.

Allitolag full gazdag ezert vesz ilyeneket neki meg elvitte 2napra Pragaba a virus elott uzleti utra magaval.

Es tudjatok mi a fura? Sehol nincs kontaktjuk csak is viberen, amire a valasza mert nincs facebookja..

Ez a baratja meg anyagilag is tamogatta ot, mikor nekunk nem maradt az uj hutore mert konyhat ujitottunk, siman kifizette ez a haverja.

Ti mit hinnetek? Bizok a paromban es tudom, hogy szeret. Megis fura erzes ez.

24/F

2020. máj. 3. 10:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha ez igaz, te aztán jól palira vagy véve! 😅

Gondolj bele egy picit, te vennél egy haver csajnak több százezres ajándékokat és vinné külföldre magaddal kettesben több napra?

Na látod, ott a válasz.

2020. máj. 3. 11:03
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Osztom az első véleményét (nőként mondom,hogy ez rohadtul nem normális)
2020. máj. 3. 11:07
 3/18 A kérdező kommentje:

Lattam jeleket amik bizonyitjak, hogy nem csalt meg, kulfoldrol kb felorankent irt, hogy mizu es a hotelbol 3-4orat velem video hivasozott mert a haverja ott hahyta.

Ezert hiszem el neki, hogy tenyleg haver.

2020. máj. 3. 11:17
 4/18 A kérdező kommentje:

Oke feltekenyseg miatt meg par rossz gondolat miatt vegyem el az eletet? O is hagyta, hogy masnal aludjak, meg bulizni menjek reggelig lany barataimmal.

Persze fura erzes van bennem.

Nem tudom..

2020. máj. 3. 11:19
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Úgy megcsal téged ahogy illik.Én ilyet csinálnék,szerintem a cuccom az ajtóba lenne,mire haza jönnék.Mehetnék vissza prágába,vagy ahova akarok.Basszus ennyire nem lehetsz bamba!Az orrod előtt csinálják és te meg ilyen papucs vagy?!Férfi és nő közt NINCS barátság!
2020. máj. 3. 11:30
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Te totál hülyének vagy nézve, nőként mondom...
2020. máj. 3. 11:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem elvenni kell az életét kérdező, hanem ha nem hajlandó abbahagyni az amúgy tök nyilvánvaló félrekefélést, akkor ki kell pöndöríteni, hogy a lába se érje a földet! Minek vagy te ilyen kapcsolatba? Ekkora papucs meg balek vagy?

31N

2020. máj. 3. 11:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Es megis mit mondjak neki? A valasz : Tudod, hogy o csak haver nekem csak te vagy, en is engedek neked mindet es nem koraltozlak. Aki menni akar az ugyis megy ha tiltjak ha nem, de en nem akarok menni.
2020. máj. 3. 11:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
"Üzleti út", aha...
2020. máj. 3. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt neki,hogy” elgondolkodtam egy kicsit a dolgokon,lehet,hogy te csak barátként gondolsz rá, viszont számomra nagyon megalázó ez a helyzet,bocs nekem ez nem fér bele”.Nem kell összevesznie a haverjával,csak azért kicsit tartsa a távolságot.Én a helyedbe azt a hűtőt sem fogadtam volna el.Amúgy 2# voltam
2020. máj. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!