Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme fiatalként úgy kapcsolatban maradni, hogy szereted a másikat, de nem vagy szerelmes?
Szerintem az adott embertől és a párkapcsolattól függ. Nem mindenkinek ugyanazok a dolgok fontosak egy párkapcsolatban. Nyilván haa szerelem olyan dolog, ami fontos az embernek, az ne maradjon ilyen kapcsolatban. akinek viszont nem az (és nem feltétlen kell, hogy az legyen), akkor maradjon.
Én mondjuk személyes véleményem szerint nem maradnék, tekintve hogy fiatalok az illetők, illetve rövid kapcsolat, tehát nem olyan komolya kötődés sem én nem maradnék benne, de kinek hogy.
Semmilyen életkorban nem szabad ilyen kapcsolatban maradni és nem is fog működni. Előbb-utóbb úgy is jön a kifelé tekintgetés, megcsalás, szakítás. Amint belép valaki az életedbe akinél csak egy icipicit is több érzelem van mint a párod felé azonnal el fogod hagyni és nagyon is jól teszed. Energiát sem fogsz tudni fektetni a kapcsolatba igazán ha nincsenek erős érzelmek.
Eleve összejönni sem kellene olyannal akivel nem vagytok halálosan szerelmesek mert semmi garancia nincs rá, hogy lesz szerelem. Ami 3 hónap alatt nem alakult ki az sosem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!