Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rossz a helyzetem? Úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz a helyzetem? Úgy érzem lassan elegem van

Figyelt kérdés

A páromat 20 évesen ismertem meg, találkozgatunk 2018 nyarán meg úgy gondoltam hozzáköltözök, ő az apukájával élt. Gondoltam miért ne?

2 és fél év után úgy érzem ez az egész rohadt nagy hiba volt...kb mindent én csinálok se a párom,se az apja nem segít semmit se. Én főzök,mosok, vásárolok rájuk. Most nem panaszkodni szeretnék meg magamat dicsérgetni csak teljesen megteltem.

Amikor elkezdtem dolgozni el se telt egy hét és a párom kijelentette hogy ő munkát vált. Egy hónapot otthon nyaralt,mikor lett újra munkája. Addig semmit sem csinált ,egyetlenegyszer főzött csak ebédet és bevásárolni is csak velem ment el délután 4kor.

Miután dolgozni kezdett egy hónapra rá kiment a bokája akkor megint én húztam az igát. Apjánál szívbetegséget diagnosztizáltak, és mivel nem volt hajlandó a gyógyszereit az egyik lábujja üszkösödésnek indult és sajnos amputálták neki... akkor is én futkostam a kórházba, kötöttem, fürdettem az apukáját. Párom megundorodik ettől hogy az apját gondozza. Nem valami fényes a kapcsolatuk de akkoris az apja.

Folyton terveket szövöget a párom amiben én benne se vagyok. Jogsit akar motorra,kocsira stb.. én meg csak vagyok.

Hazaér munkából akkor eszik meg nyomja a gépet mert az lenyugtatja és kész.

Mikor megismertem nem cigizett most meg rászokott, napi 1 dobozzal szívja mindkettő, a szívbeteg apja mikor az orvos megmondta neki tegye le vagy vége van. De semmi nem hatja meg őket. Olyan mintha 2 gyerekem lenne.

És szexuális életem? Az nincs! Kb fél éve hozzám se nyúlt csak ő legyen kielégítve. Meguntam már mindent,olyan mintha szolga lennék csak. Pénzt osszam be, legyen nekik cigi, kávé és hogy mit eszünk az nem számít.

A vírus miatt most nem tudok felköltözni anyumékhoz Pestre de úgy megtenném hogy 1 hétre csakúgy lelépnék talán változna valami végre.

Ti mit tennétek?

Párom 24, én 22, az apukája 67 éves

2020. máj. 2. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Fiatal vagy. Most lépj le. Nem köt hozzá semmi, hogy menteni kelljen a helyzetet. Amit menteni kell az rossz, de valami miatt még küzdeni kell érte. Itt nincs miért küzdeni. Mondd el neki mi a baj, aztán kalap kabát. Nem kell meghallgatni se utána már, ez már csak a tisztesség része, hogy elmondod, bár nem érdemli meg.
2020. máj. 2. 16:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz itt megmenteni? A párod semmiben nem partner, sem otthon, még az ágyban sem, ráadásnak após is ott van. Megteheted, hogy leülsz vele megbeszélni, de ha 2,5 év alatt nem történt változás most sem fog.

Beszélj a szüleiddel, de ha jól sejtem nem idősek, úgyhogy nem veszélyezteted őket, ha hazaköltözöl. Nagyon fiatal vagy házicselédnek és szexrabszolgának!

2020. máj. 2. 16:24
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Már most a hétvégén cuccolj haza. Itt neked soha nem lesz jó életed. Nekik ez tökéletes helyzet, ki van nyalva a hátsójuk is. Költözz el, és vissza se nézz. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy eltemesd a jövődet.
2020. máj. 2. 16:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiazal vagy még.Sgy percig nem gondolkodnék rajta,ott hagynám a fenébe.Meg tudod mondani,hogy eddig is mit kerestél mellette?
2020. máj. 2. 16:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj amíg lehet, és NE HAGYD hogy visszakönyörögje magát, se akkor, amikor lelépsz, se utána, tipikusan az ilyen pasik csinálják azt, hogy amikor lelépnél sír, könyörög, ígér fűt-fát, és talán néhány hétre/hónapra változtat is, de utána minden ugyanolyan lesz mint volt. VAGY elenged, még neki áll fejjebb, aztán néhány nappal/héttel később kezd el utánad rohangálni hogy hiányzol és szeret, menj vissza.

MENEKÜLJ. MOST. AZONNAL.

Pestre amúgy simán visszamehetsz, mért ne mehetnél vissza? Nincs Pest karantén alá helyezve, nyugodtan mehetsz.

2020. máj. 2. 16:55
 16/26 anonim ***** válasza:
6%
Igaz,hogy nincs Pest karanten alatt,de most a nagy leepitesi hullamban nem kene hirtelen feladni a munkat,csak akkor,ha mar van uj munkahely.
2020. máj. 2. 17:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj 20 évesen beálltál rabszolgának..Nem érdemel téged ez a pasi. Plusz gondolj bele hogy a saját apját sem képes gondozni így a jövőben mit várnál tőle...

Lépj le örökre. Túl fiatal vagy ehhez. Meg amúgy is.

2020. máj. 2. 17:53
 18/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha van némi tartalékod, akkor menj minél előbb.
2020. máj. 2. 18:06
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindez tényleg igaz, úgy ahogy írtad akkor azonnal fogd magad és vírus ide vagy oda de költözz haza! Cselédként élsz ott.
2020. máj. 2. 18:11
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
A vírus előtt már elmehettél volna onnan. De most is megteheted.
2020. máj. 2. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!