Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülök véleménye érdekelne! Másoknál is hangzik el veszekedés/fenyegetés hogy otthagy a párotok?
Leírom, aztán szokás szerint lehet lepontozni!
A férfiak 99%-a SOHA nem akar igazán gyereket.
Pár éve volt egy felmérés az ELTE-n. A legtöbb férfi a terhesség 2. fele, és a pici 1. szülinapja közti időszakban kefél félre először.
Nálunk anyám mondogatta mindig azt, hogy egyszer nem jön haza, mert felül egy buszra és... hát nem folytatta, de az öngyilkosság lehetett a fejében, de ő elég depressziós alkat volt. De sosem üvöltve, csak úgy halkan. Apám sose hallotta meg, mert általában nem figyelt, csak piált vagy keménykedett.
Csoda, hogy én is depresszióra hajlamos vagyok? Nem. Bár én nem tetézem azzal, hogy összejöjjek egy alkoholista, cezaromán nővel.
"Pár éve volt egy felmérés az ELTE-n. "
Leírom, aztán lepontozol :D
Az ilyen "felmérések" kutatásmódszertanát érdemes megkérdőjelezni. Általában valamelyik nagyon buzgó kis doktorandusz online megosztja a kérdőívet a sablon dumával, hogy "jaj, légyszi, töltsd ki, sokat segítesz vele!", mert büdös neki reprezentatív mintát összeállítani, egyszerűbb kilökni az egészet face-re. Aztán persze az ismerősök, akik már unják az ilyen-olyan "csak öt perc, légyszi" felméréseket, széttrollkodják az egész kérdéssort.
Egyébként sok pasi van, aki igenis akar gyereket, mások meg teszetosza módon csak belemennek, mert a feleség szeretné. Utóbbi esetben több lesz a válás meg az efféle veszekedés, az tuti.
A gyerek, a részeg, és a dühös ember mindig igazat mond.
Nálam ez a mondat a kapcsolat végét jelentette, főleg, hogy te azt írod, hogy lehiggadva is ezt mondja. Most arra vársz, hogy le tudjon lépni, addig meg gyűjtöget? Vagy mire?
3# Na most én se leszek népszerű, szóval, várom én is a lepontozást. Ilyen kutatásban én is segédkeztem már, mi a Debreceni Egyetem, pszichológiai karán,míg egyetemista voltam. És nem, nem fb-s kérdőív volt. Egy elég híres pszichiáter vezette a kutatást, nemzetközi tudományos tanulmány miatt. Elég reprezentatív helyről vettük az alanyokat. De sajnos ez jött ki, sőt, még több ocsmányság is. De azóta totál másképp gondolok a férfiakra, a nőkre, a gyerekekre, és az anyuka-típusokra. Szóval egyet kell értsek az első hozzászólóval.
Szomorú, de ez frankón így van.
Nem egy mondatra és a fejében született tévképzetre szeretném alapozni az életemet és a gyerekem életét. Leginkabb próbálnám vele megértetni hogy egy családban miért nincs helye ilyen kijelentéseknek. Eddig teljesen sikertelenül.
A gyereket pedig határozottam ő akarta. Én még vártam volna vele. Ezért is dupla fájdalmas ez a kijelentés. Mert ha rám nem kívancsi az oké. (Nyilván ez se oke) de ennyi felelösségtudata van ezek szerint.
#7 akkor lehet csak nekem kéne realizalnom hogy ilyen az élet...
Az én feszültségem (egyáltalan nem komoly, némi türelmetlenség) váltotta ki a vitát, és ráéreztél hogy az is felhozódott hogy nem figyelek rá elégge. Amit persze nem tartok igaznak, de így folytatódott :D
Ja, és ha a megbeszélés mellett döntötök, akkor ne lovagolj olyanon, hogy neked nem fér bele, hogy valaki az elhagyásoddal fenyegetőzzön. Valószínűleg azért tette, mert valamiért nem érzi jól magát a házasságotokban. Ahogy írtam: nem kell feltétlenül komolyan venni azt, amit mondott, azt sokkal inkább, hogy miért mondta.
Hogy az említett kutatás mennyire reprezentatív, azt nem tudom. Az én környezetemben és korosztályomban (30+) a férfiak többségének van gyereke, legjobb tudomásom szerint szeretik is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!