Most ez esetben mit lehetne tenni?
gyakori kérdéseken megvádoltak fenyegetés miatt, azt mondta feljelentett. Veszekedés volt, viszont NEM fenyegettem meg!! A baj az, hogy már töröltem azt a profilt, így nem tudok oda belépni. Attól félek, hogy a feljelentő átírta a küldött üzeneteimet, és azt mutatja meg a rendőrségnek. Ha ezt megcsinálja, én már nem tudom bizonyítani, hogy nem írtam azt. Most mit lehetne csinálni?
Átírja a küldött üzeneteimet, kinyomtatja, és azt mutatja meg a rendőrségen.
Miért, mit hamisított?
Mivel fenyegetted? Csak volt valami, ha ilyen ügyet csinál.
Előbb írtam le (és a kérdésben is), hogy NEM FENYEGETTEM MEG! Veszekedés volt, és ennyi. SEMMI fenyegető kijelentés/szó nem volt benne!
Ő kezdte el az egészet, valótlan dolgokat állított egy adott dologról, és elkezdődött a veszekedés. Majd írta, hogy megfenyegettem és feljelentett.
"Miért, mit hamisított?"
Nem mondtam, hogy hamisított.. Azt mondtam, hogy csak attól félek, hogy megtette/megteszi. Tehát nem tudom mi történik...
Ha meg fenyegetőnek vette azt, és nem hamisítja meg az üzenetem, akkor abból semmi nem lehet, mert nem volt benne fenyegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!