12 éves húgomnak valaki a péniszéről küldött képeket, ilyen esetben mit lehet tenni?
Azonnal letiltottam neki és kitöröltem a beszélgetést is.
Sajnos nem szólt időben és visszaigazolta ismerősnek, ezért írhatott rá.
Eléggé felhúztam magam ezen,lehet ebből később még valamilyen probléma?
Eléggé féltem, hiszen csak 12 éves...
Valakivel történt már meg hasonló?
Az hogyan reagált a helyzetre ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ebben a korosztályban már szokott lenni a gyerekeknek facebook profilja.
Az osztálytársainak is van,neki miért ne lenne ?
El kell neki magyarázni, hogy mi van.
Ismeretlent ne jelöljön vissza.
A képről meg annyit, hogy legközelebb azonnal szóljon.
Szerintem eleve rosszul kezeled, ha az alapján csinálod, hogy a többi gyerek mit csinál a korában. Nagyon sok gyerek már ilyen korban r.ibanc, ilyen világot élünk. Ha az lenne a normális, őt is elfogadnád annak?
Gondolkozás nuku.
Ha félted és bizonyítékot akarsz, hogy XY ilyen képet küldött neki akkor nem kitörölni kell, hanem simán letiltani. Persze, nem érsz vele semmit, mert ha bárhova mész a szüleidet fogják elővenni, hogy mitől van egy 12 évesnek erre lehetősége. Attól mert a többinek van ez még jogtalan, mivel megtévesztésen alapul, hiszen nem múlt el annyi idős amikortól az oldalt használhatja.
Ha félted akkor ezeken gondolkodj és azon húzd fel magad, hogy miért tudja elrontani a 12 évest (és téged is) a nyájszellem? Hogy adhattatok lehetőséget ilyenre? És hogy miért mondják, hogy az áldozatnak is van felelőssége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!