A húgomnak képzeletbeli barátja van. Aggódnom kéne?
Mindig is tudtam -tudtuk-, hogy a húgom nem mindennapi ember. Folyton álmodozik, és a képzeletbeli barátjaihoz menekül -mikor kisebb volt mindenki csak azt mondta "majd kinövi" de nem.
Immár több mint 13 éves. Szerintem jobb lenne neki, ha nem csak a könyvei és az álomvilágában élne -hanem itt ebben a való világban.
Egy génen osztozunk nekem is volt nem voltak nem valós társaim, de én ezt hamarabb kinőttem.
Aggódnom kéne? Mit tehettek?
*nekem is voltak nem valós társaim
Bocsánat, telefonról vagyok.
17/L
Semmit. Minél jobban "üldözitek" ezzel, annál erősebb lesz az az érzése, hogy ti rohadtul nem értitek meg és annál görcsösebben fog álomvilágba menekülni.
Hagyjátok békén, és inkább próbáljátok kedvesen bevonni más dolgokba, közös tevékenységbe. Vidd el strandra vagy kirándulni!
Szakemberhez, mert van fantáziája?
Szerintem túlzás lenne...
7#
Inkább pont a Disney dolgokat nem nézetném vele. A saját csatornájukon mennek olyan sorozatok ahol a gyerekek szándékosan retardáltként viselkednek, mert ez a "vicces".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!