Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová költözik össze egy fiatal pár?
Sziasztok!
18 éves vagyok. Kíváncsiságból kérdem, mert nehezen tudom elképzelni illetve fejben összeszámolni a dolgokat:
Ha 2 ember együtt van már egy ideje, és szeretnének összeköltözni, de mindketten kb 24éves korukra fejezik be az egyetemet, és akkor kezdenek el keresni, akkor mégis hová költöznek, ha albérletbe akkor hogy fizetik ki azt illetve a rezsit? Mikor tudnak gyereket vállalni? Manapság hogy mukodik ez? Saját tapasztalatok? Sokaig tanulnak az emberek és kevés a fizetés.
En pont azért mentem levelőre egyetemen hogy tudjak mellette dolgozni.
Marketing szakra jelentkeztem, erettsegi után meg elmentem marketinf gyokronak. Fél even belül felvettek juniornak, és ott 3 havonta emeltek a fizetésen. 1.5 év után előléptettek és már megkerestem a 200 at 20 évesen. 1 evig sporoltam, haza 50 ezret adtan szüleimnek, 1 év után elköltöztem, mire vége lett az egyetemen a 3 évnek és megkaptam a dilomát már egy másik cégnél dolgoztam még magasabb fizuval. Nekem igy jött be hogy 21 évesen már be laktam otthon. Röviden:
Levelező szak egyetemen, mellette gyakornoki meló rögtön érettsegi után és ki kell tartank az első cegnél legalább 2 evig,es mindent megtanulni, amit csak lehet.
En egyetemen allamilag finaszirozottan voltam, igy arra nem kellett költeni, de ehheh sokat kell tanulni :) de hidd el,megéri.
"A lakást amit bérlek egyébként bátyám bérelte előttem 6 évig amíg nem lett családja én 5 éve bérlem, 11 éve stabilan bérben van."
Wow!!! Sikerült 1db ellenpéldát írnod.
Tudod, hogy hány albérletes ismerős él vándor életet, mert egyszercsak jön a főbérlő, hogy változott a szitu, mennie kell, eladták a lakást, beköltözik a gyerek, vagy az elvált férj.
Attól, hogy van aki kifog 10-20 évig kiadó lakást, Magyarországon erre nagyon nem lehet építeni (egyébként nálunk is van olyan tömbház, amit egészében cég tulajdonol, és évtizedekre is kiadja a lakást, nyugaton viszont nem ez a ritkaság, egész negyedek vannak 1-1 lakásszövetkezet kezében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!