Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért van ekkora férfitöbblet az országban? Mert sokkal több fiatal nő költözik ki külföldre?
Ha elmész egy budapesti
szórakozóhelyre akkor azt láthatod, hogy 70-75% férfi. A helyzet vidéken sem jobb, sőt rosszabb, ahonnan én származom egy szabolcsi kisfalu ahol összeszámoltam 17 férfi és 2 nő maradt a fiatal korosztályból. Sokan mondhatnák, hogy egy szabolcsi retek falu nem reprezentstív minta, és ez igaz is. De Budapest és az agglomeráció már eléggé reprezentatív, mivel ha itt tud valaki olyan szórakozóhelyet mutatni ahol nincs legalább 2x annyi férfi, akkor megcsókolom a seg*ed. A nők nem törődnek bele a szerény kis sorsukba és fizetésükbe, mint a nők. Nekik család kell. De kérdem én miből alapítdon egy magyar férfi családot, amikor a sörét is feliratja hitelre a kocsmárossal, mert nincs pénze a hónap végén. De ha nincs 250 Ft egy sörre Bp.n akkor hogyan lesznek anyagiak egy egész család alapítására és fenntartásáta? Márpedig ez egy alspvető női ösztön és női vágy, hogy családja legyen és gyerekeket szüljön. Sok pasi r1bancnak tartja azokat a nőket akik a külföldi pasikat preferálják. Én nem. Szerintem teljesen igazuk van. Egy külföldi férfival tudnak családot alapítani míg a legtöbb magyarral nem. Ezért megy ki sokkal több nő külföldre? Én jártam már Ausztriában és egy osztrák disziben megvolt az 50-50%. Ezért vagyunk nem csak szegény, de férfi ország is?
Nálad valami nagyon nincs rendben, en kulfoldon elek, itt minimum háromszor annyi a ferfi mint a no. A városban ahol elek a magyar fiatal egyedülálló lanyok száma nem éri el húszat,. Kb. 2000 főből.
S nem mondom, hogy nincs lany akinek külföldi pasija lenne, de azert max 10-15% a tobbi mind a párjával jon ki. Egyedüli lanyok nem szoktak kijönni. Szerencsére vannak mas nemzetüseguek, akikkel lehet ismerkedni. Most egy finn es egy lengyel csajom van. :)
Igazából ekkora férfitöbblet nincs, de persze helyszíntől is függ, mert ugye a szórakozóhelyekre a legtöbb férfi célzottan csajozni jár, míg a lányok jellemzően csak jól érezni magukat, így értelemszerűen több férfi lesz mindig is egy buliban. de ugye valójában ettől még nincsen többször annyi férfi, mint nő. Mondjuk ami még viszont jellemző az egyéb kisebb paraméterek mellett, hogy a fiatalabb korban ahogy kialakulnak, és érnek véget kapcsolatok, a nők nagyrésze mindig a férfiak kisebb részével van összeforogva, vagyis amíg a legtöbb nőnek lesz kapcsolata, addig a férfiaknál van egy kis réteg, akiknek kb rendszeresen van nője, a többiek meg csal vegetálnak.
A családalapítás, anyagi háttér megteremtése viszont egy másik dolog, sajnos a mai társadalomban egyre több lesz a pénzéhes nő (nem általánosítok, nem minden lány ilyen) akik igazából nem is a valódi szerelmet keresik, hanem egy eltartót, aki majd alájuk rakja a házat, kocsit, megcsinálja nekik a gyerekeit, aztán ha megunja, akkor leborít a házzal, és bezsebeli a gyerektartást. És nagyon negatív hatással van mindenkire ez a karrierhajhász életmód szerintem, sokkal jobb egy szerényebb, de nyugodt élet. És sajnos a nők ezt jellemzően nem tudják megérteni, csak kapálóznak az elvárásokkal, hogy legyen stabil keresete, ne éljen a szüleivel, holott ők maguk sem tudják ezt biztosítani sokszor, na meg nincsenek is tisztába a magyar gazdasági körülményekkel, hogy ezt nem olyan egyszerű ám elérni, ahogyan azt ők elképzelik.
Meg eleve baj, hogy ezek szempontok, mert a valódi vonzalmat a személyiség adja, és nem az hogy már nem az anyjával él valaki...
igen...
legutóbb egy hónapja voltam az oldalon, akkor is valaki ezen a férfitöbbleten lovagolt, a stílusból is feltételezve te voltál.
Ideje lenne abbahagyni az elemzéseket és kimozdulni!
- továbbra sincs (számottevő) férfitöbblet Magyarországon, nem Japánban vagyunk
- Magyarországon is van rengeteg férfi, akinek nem okoz gondot egy 250 Ft-os sör, mert jól (de legalább átlagos szinten) keres, főleg Budapesten; csak ők nem kifogásokat keresnek, hanem lehetőségeket
- nem a max. pár ezres férfitöbblet miatt nincs barátnőtök
- egy szórakozóhelyre a legtöbb srác csajozni megy (és a nőknek sokszor tele van a t*ke a sok nyomuló részeg lúzerrel), ezért van néha kolbászparti, de ez sem jellemző mindenhol
- ha ez nem tetszik, ismerkedjetek olyan helyen, ahol nőtöbblet van, pl. tánctanfolyam, jóga, stb. vagy szólítsatok le nőket utcán, azt alig pár férfi meri csak megtenni, szóval nincs komkurencia
Talán a szabolcsi pasikkal lehet a probléma, hogy nem zavarja őket, hogy sörre nincs pénz, de azért inni kötelező, viszont a munka az büdös...
Ahol én élek, elég elmenned egy gyárba: 3 nőre jut egy pasi! A mérnökök között talán fele-fele az arány, de az operátorok között feltűnően nagy a nők aránya. És legtöbb fiatal lánynak van ugyan pasija, de vagy Németországban, vagy Angliában dolgozik, és alig várják, hogy három hetente pár napra hazajöjjenek. Tehát itt a fiatal férfiak többsége szemrebbenés nélkül megy ki külföldre, és inkább a fiatal nők maradnak itthon (elsősorban azért, mert a közös gyerekkel nem egyszerű kiköltözni).
Rossz helyen laksz, az a helyzet! Esetleg el kéne indulni a munka után, hogy ne okozzon gondot egy sört kifizetni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!