Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem értem miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megfigyeltem hogy ez már a sokadik alkalom hogy ezt csinálja barátom. Nagyjából tudja hogy mikor jön meg nekem a hónapban és köztudott hogy abban a pár napban a nők egy része hangulatingadozásokon megy keresztül, esetleg rosszkedvűek stb. Rám ez csak ritkán jellemző, olyan szokott kenni hogy sok minden idegesít és inkább egyedül akarok lenni legalább az első nap. Nekem most van meg, és barátom szándékosan provokál már napok óta pedig nincs rossz kedvem se.

Tegnap pl össze vissza szétpakolta a cuccait és nem rakta el (ahogy mindig szokta) én megemlítettem hogy erre figyelhetne jobban, jött is a válasz hogy “na már megint megjött mi? Akkor kotozkodsz”. Tényleg semmit nem csinálok, és belémköt. Ma reggel pl megoleltem, ő eltolta a fejemet. Kerdeztem mi a baj, mondja “na most már ez is baj? Ez is azért van mert megjött?” Vagy pl elkezdett csikizni aztán “véletlen” megcsípett, mondtam neki ez fajt azt mondja milyen érzékeny vagyok, elege van már a hülye hangulatingadozásaimbol.

És pont ezaz hogy ezek NAGYON gyerekes kis dolgok de megfigyeltem ebben a pár napban nem is olyan kedves mint általában, mintha direkt bunkózna hogy konfliktus legyen aztán rám foghassa vagy én nem tudom. Nem is értem. Ma reggel is inkább otthagytam a fenébe.

Mi lehet ennek az oka? Semmi értelme nincs. Felhoztam neki, hogy ez nekem nem esik jól hogy ezeken a napokon pont hogy jól esne ha odabújna inkább ő meg bunkozik, erre azt mondta ne dramazzak.

2020. ápr. 13. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Régóta együtt vagytok ?
2020. ápr. 13. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Rád haragszik azért, mert bejött a Vörös Hadsereg (nem sértésnek szántam a kifejezést!), és mivel bejött ő nem szexelhet (veled)...

Komolyabban: ezt beszéld meg vele. Ha felemelné a szavát, ne akard túlharsogni. Vagy ezzel a havi állapottal képes kompromisszumot kötni és tudomásul veszi, vagy nem vagytok egymáshoz illők...

Ffi.

2020. ápr. 13. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pofon csaptam volna. Hül.yegyerek.
2020. ápr. 13. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Három éve vagyunk együtt

Igen eszembe jutott már az is hogy a “Vörös Hadsereggel” van baja emiatt😅 de ezt meg gyerekesnek tartom mert négy nap az egész kb és elég természetes dolog, mondhatni tudta hogy valószínű én is menstrualok 🤣

Megpróbálom megbeszélni vele de folyamatosan elvicceli meg tereli a témát hogy dramazok. De köszi a válaszokat.

2020. ápr. 13. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, beszéljed meg vele,komolyan, indulatok nélkül. Értesd meg vele, hogy ez van és ezt vagy elfogadja, vagy menjen a fenébe.

Ha nem ez az oka a viselkedésének, akkor megmondja meg, ami nem tetszik neki és ne csipkelődjön.

2020. ápr. 14. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!