Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem megy az agyatokra a férjetek/párotok, hogy össze vagytok zárva?
Nem. Meglehetősen jól működünk együtt, pedig csak fél éves kapcsolat és iszonyat picike lakás. Az a titok, hogy
1. Szeretjük egymást
2. Hagyunk a másiknak "énidőt"
3. Együtt is csinálunk dolgokat.
Meg veszekedés sem igazan volt eddig.
#9 ez komoly😀
"Hangosan lélegzem"
16: igen. Van egy szoba csak az enyém
O betelepedett kezdetben zavarta a billentyűzet hangja. Vettem ms sculpt keyboardot 45 ezer forintért hogy ne zavarjam a gepelessel. Azt zavarta hogy ott vagyok vettem egy acer notebookot én barom a7 es szeria 300e ft volt de ismétel a billentyűzet itt a vírus nem tudom garanciaztatni így visszaultem a gép elé. Egérrel alig kattintok, csöndes a billentyűzet , a széket is hangtalanra cseréltem , kényelmetlen de nem érdekes , erre jön, hangosan lelegzem.
Feladom
Nem, nekem ez sokkal természetesebb érzés, hogy 0-24 együtt vagyunk, mint mikor csak este meg hétvégén találkoztunk. Szerencsére mindketten tudunk itthonról dolgozni, és egyébként is megvannak mindkettőnknek a maga hobbijai, amikbe bele tudunk mélyedni, ha éppen olyanunk van, hiába csak másfél szobás a lakásunk, nem probléma az "énidő".
Kicsit félek is, hogy mi lesz, amikor ő visszamegy az irodába dolgozni, nagyon úgy néz ki, hogy már az után lesz, miután megszületett a kislányunk, és furcsa lesz, hogy amikor még csak mondhatni ketten vagyunk, össze vagyunk zárva, aztán meg amikor ténylegesen családdá válunk és szükségem lenne a segítségére, akkor meg bumm, lelép a nap nagy részére. De most nagyon jó, maximálisan ki tudjuk élvezni a maradék kettesben töltött időnket, ennek nagyon örülök :)
6. éve élünk együtt.
Azért az se mindegy, hogy van-e külön szoba, ahova el lehet vonulni :)
Most szingli vagyok, de volt olyan párom, akivel kinyírtuk volna egymást, szóval ha együtt lennénk még... 1 hét után inkább koronavírusosan feküdnék az intenzíven, teljes boldogságban, mosolyogva :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!