Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek nem megy az agyatokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem megy az agyatokra a férjetek/párotok, hogy össze vagytok zárva?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon...
2020. ápr. 12. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Meglehetősen jól működünk együtt, pedig csak fél éves kapcsolat és iszonyat picike lakás. Az a titok, hogy

1. Szeretjük egymást

2. Hagyunk a másiknak "énidőt"

3. Együtt is csinálunk dolgokat.

Meg veszekedés sem igazan volt eddig.

2020. ápr. 12. 19:02
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó... fél éves kapcsolattól mit vársz? Hogy rossz legyen? Itt most inkább a gyerek(ek) és a velük foglalkozás, tanulás, szabadidő ami sokat kivesz az emberből. Fél éves kapcsolat az kb. a mézes hetek meghosszabbítva. Ilyenkor könnyű dobálózni a "mi szeretjük egymást" örökzöldekkel. Ja, tegyük hozzá, hogy mindkét fél elveszítette bónuszként a munkáját. Így a jól elmolyolunk, szexelünk, csókolózunk kategória egy külön és más világ.
2020. ápr. 12. 19:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom őszintén, nagyon is az agyamra megy!
2020. ápr. 12. 19:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kapcsolat. Nagyon élvezzük az együtt töltött idöt. De fontosnak tartuk az énidöt is, tehát mikor elvonulubk kicsit külön szobába, vagy csak begubózunk a könyvünk mögé. De közösen is vannak programok. Nem megyünk egymàs agyára.
2020. ápr. 12. 19:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
47nm-en vagyunk osszezarva erkely nelkul 2 kisgyerekkel 4hete, ennek ellenere mindenkinek jut ideje magara, a masikra, a hobbijara es a nehezsegeken humorral lendulunk tul, ahogy eddig is:) szeretjuk egymast, tiszteljuk egymas igenyeit es orulunk hogy parkapcsolatban eljuk ezt at, nem szinglikent, egyedul.
2020. ápr. 12. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#9 ez komoly😀

"Hangosan lélegzem"

2020. ápr. 12. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Van ennél jobb is 😂 Nem tudsz halkabban pislogni, te görény 😂
2020. ápr. 12. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

16: igen. Van egy szoba csak az enyém

O betelepedett kezdetben zavarta a billentyűzet hangja. Vettem ms sculpt keyboardot 45 ezer forintért hogy ne zavarjam a gepelessel. Azt zavarta hogy ott vagyok vettem egy acer notebookot én barom a7 es szeria 300e ft volt de ismétel a billentyűzet itt a vírus nem tudom garanciaztatni így visszaultem a gép elé. Egérrel alig kattintok, csöndes a billentyűzet , a széket is hangtalanra cseréltem , kényelmetlen de nem érdekes , erre jön, hangosan lelegzem.

Feladom

2020. ápr. 12. 20:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem ez sokkal természetesebb érzés, hogy 0-24 együtt vagyunk, mint mikor csak este meg hétvégén találkoztunk. Szerencsére mindketten tudunk itthonról dolgozni, és egyébként is megvannak mindkettőnknek a maga hobbijai, amikbe bele tudunk mélyedni, ha éppen olyanunk van, hiába csak másfél szobás a lakásunk, nem probléma az "énidő".

Kicsit félek is, hogy mi lesz, amikor ő visszamegy az irodába dolgozni, nagyon úgy néz ki, hogy már az után lesz, miután megszületett a kislányunk, és furcsa lesz, hogy amikor még csak mondhatni ketten vagyunk, össze vagyunk zárva, aztán meg amikor ténylegesen családdá válunk és szükségem lenne a segítségére, akkor meg bumm, lelép a nap nagy részére. De most nagyon jó, maximálisan ki tudjuk élvezni a maradék kettesben töltött időnket, ennek nagyon örülök :)

6. éve élünk együtt.

2020. ápr. 12. 20:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért az se mindegy, hogy van-e külön szoba, ahova el lehet vonulni :)

Most szingli vagyok, de volt olyan párom, akivel kinyírtuk volna egymást, szóval ha együtt lennénk még... 1 hét után inkább koronavírusosan feküdnék az intenzíven, teljes boldogságban, mosolyogva :)

29/F

2020. ápr. 12. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!