Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem megy az agyatokra a férjetek/párotok, hogy össze vagytok zárva?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon...2020. ápr. 12. 17:25
2/24 anonim válasza:
Hát, még vagy másfél évig boldogíthatjátok egymást!
3/24 anonim válasza:
Nem, mi azert vagyunk egyutt, mert szeretjuk egymast. De ugyanugy megvan az enido itthon is, nem logunk egymas nyakan egesz nap.
4/24 anonim válasza:
Néha de. Én nem szeretek sülve-főve a másikkal lenni.
5/24 anonim válasza:
10 év után sem :)
Mindketten csendes könyvmolyok/kockák vagyunk, így előfordul, hogy órákig nem szólunk 2 szót sem, max. odamosolygunk egymásra, dobunk egy puszit, és visszamélyedünk abba, amit épp csinálunk.
Tisztelni kell a másik magánszféráját, szerintem ez nagyon fontos kulcsa a békés együttélésnek.
6/24 anonim válasza:
Nem. Sőt, jó, hogy vègre többet együtt tudunk lenni, nem csak este futunk össze.
7/24 anonim válasza:
Azert jottunk ossze magunknak valo ember letunkre, mert szepen el tudunk molyolni egymas mellett. Szoval minden valtozatlan. Meg most nem engedjuk el magunkat, tudjuk, hogy helyzet van, most nem szabad kiborulni.
8/24 anonim válasza:
Nem. Ahogy írta az 5. válaszoló, nem egész nap vagyunk egymás nyakában. Takarítgatok, sütögetek vagy csak olvasok, barátom kint az udvaron mókol valamit vagy szerelget. Időnként persze beszélgetünk vagy csak nevetgélünk. Korábban vendéglátásban dolgoztam, akkor alig tudtunk egymással lenni, szinte minden hétvégén dolgoztam, késő estig. Lehet a mi esetünkben ezért nem okoz problémát, most megbecsüljük az együtt töltött időt.
9/24 anonim válasza:
Nálunk káosz van.
Feleségem süt, alig tudom megenni de múltkor megkérdezte hogy miért nem eszem meg megválaszoltam azt baj volt.
Ha a konyhában sütők odajön és ellok mert ő akarja a konyhát mert az ő felsegterulete és én most bemegyek oda ha tévét nézek az zavarja ha felrevonulok akkor meg utánam jön abba a szobába molyolni és rám szólt hogy hangosan lelegzek.
És még hónapokig ez lesz .
10/24 anonim válasza:
Nem. Tudunk olyanok lenni egymással, mint két jó barát, emiatt kifejezetten szórakoztató vele lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!