Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha gyereket szülnétek és ugyanakkor szülne a férjetek exe is, de az ex lemondana a gyerekről és a férjetek akarná hogy magatokhoz vegyétek a másik gyereket is, belemennétek? Legalább lenne egy kistestvér is, ha más is az anya.
Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 19:16
1/17 anonim válasza:
De varj mar. Az a gyerek a “ferjeme” vagy az exe meg valami masik emberke csinalta?
2/17 anonim válasza:
Válnék, de nem a gyerek, hanem a megcsalás miatt.
3/17 anonim válasza:
Hát nehéz döntés. Én valószínűleg belemennék. Nem a férjem meg nem az exe miatt, hanem hogy normális körülmények között, szeretetben nőjön fel a gyerek. Bár ki tudja mennyire lenne jó neki. De ha anyagilag megengedhetnénk magunknak két gyereket egyszerre, és biztos lennék benne, hogy megfelelő környezetben tudjuk felnevelni akkor nekem nem okozna problémát.
4/17 anonim válasza:
Utcsó mondat 1-es. :)
Mondjuk faszájos: gyereket csinál a feleségnek meg az ex-nek egy időben/egyszerre. :)
Naaa, nevelnétek az ex gyerekét? :DD
5/17 anonim válasza:
A Trónok harcát nézitek? Jon Snow-val pont ugyanez történt. (Pontosabban Catelyn Stark az, aki a kérdező helyében van.)
Amúgy 99%-ban a férfiakkal fordul elő, hogy egy háztartásban kell éljenek olyan gyerekekkel, akik nem az övéik, mert a párjuk korábbi kapcsolatából van. Néha-néha a nők is megtudhatnák milyen érzés is ez. Szóval hajrá!
6/17 A kérdező kommentje:
1-es,a gyerek más embertől lenne.
2018. dec. 6. 19:31
7/17 anonim válasza:
Ha a férjem azt akarná hogy neveljem fel az exe gyerekét, elgondolkoznék hogy vajon tőle van-e, ha nem akkor valószínűleg még szereti az exét
8/17 anonim válasza:
Nem, biztos, h nem. Az ex maradjon ex, nem exhumáljuk. :)
Különben is, milyen anya az, aki lemond a gyerekéről...kb. olyan...khm, főleg szó sem lehet róla.
9/17 anonim válasza:
A férjem mégis miért venné magához egy idegen ember gyerekét, még ha az exe is szülte? Akkor az a gyerek az apához tartozik, ha az nem a férjem (ajánlom neki), akkor semmi köze hozzá, bizonyára örülne egy csomó pár, hogy örökbe fogadhatnak egy kisbabát, ha már nekik nem lehet. Nem értem, miért merülne fel a gyerek hozzánk vétele, ha nem a férjem az apa.
10/17 anonim válasza:
Elso vagyok. Nem vennem magamhoz. Elsosorban az anyjahoz vagy az apjahoz tartozik, se nekem, se a ferjemnek semmi koze hozza az eg vilagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!