Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, hogy a parok egy ido utan mar nem dugnak?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy ket ember legalabb 3 eves kapcsolatban van. Nem szamit, hogy egyutt elnek-e vagy sem. Akar sajat tapasztalatot is mondhattok.
2020. márc. 15. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Kiábrándultam belőle, és nem kívántam már.
2020. márc. 15. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Sanszos, hogy dugnak továbbra is, csak már mással... short love story in 2020 ;)
2020. márc. 15. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek 😛
2020. márc. 15. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Megunják a másikat,mindig ugyanaz van.
2020. márc. 15. 18:12
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Es van olyan, mikor annyira jo egyutt felebaratilag, hogy borzaszto lenne mindket felnek a szakitas. Plusz ha kolcsonosen nem kivanjak mar egymast, az a jobbik eset. Az egyoldalu a szomoru.

En a nyitott kapcsolatot alternativanak latom olyan paroknal, akik tenyleg nem akarnak massal elni, es baromi jo emberi kapcsolatban vannak. Csak gyakorlatban nem olyan konnyu ez, mint elmeletben. Legalabb egyik feltekeny, es mondjuk nem is kelendo.

2020. márc. 15. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívánod annyira a másikat, mert már más problémák vannak a fejedben.
2020. márc. 15. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kivánom őt
2020. márc. 15. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Nincs munka a kapcsolatban. 90%-ban ez a probléma. Nincsenek randik, nincsenek kedves gesztusok. Nem a szex hiánya a probléma, az csak egy tünete egy sokkal nagyobb problémának. Annak, hogy maga a kapcsolat hült ki teljesen. Ahol elmarad a kapcsolatba fektetett munka ott persze, hogy semmi kedved nem lesz már a másikhoz. Vége az érzelmeknek, nem lesz kedved a szexhez sem. Ahol hagyják ellaposodni vagy eleve nem is voltak mély érzelmek ott ez fog történni.

Nálunk 10 éve tökéletesen működik, pont azért mert rendeteg energiát fektetünk magába a kapcsolatba. Így nem hült ki a dolog, nem lett kevésbé érdekes a másik. Ennyi a titok, a minden napos munka.

2020. márc. 15. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Én is így voltam mindig. Egy idő után annyira ismertük egymást kb. mintha testvérek lennénk és a vége felé egyáltalán nem kívántam már őket. A mostani kapcsolatom 9 éve tart és a szex valami hihetetlenül jó a mai napig. Hogy miben különbözik az előzőektől? Nem ismertem meg teljesen, annyira különbözőek vagyunk, hogy picit mindig is idegen fog maradni.
2020. márc. 15. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a közös programok nem segítettek soha, vihettek bárhova ha egyszer beállt ez a testvéri szeretet, menthetetlen volt a kapcsolat. Előző voltam.
2020. márc. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!