Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg párok minden nap dugnak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 19:52
1/9 anonim válasza:
És a heteró párok mindennap dugnak?
2/9 A kérdező kommentje:
NEM!
2017. szept. 17. 20:07
3/9 anonim válasza:
Pedig én ismerek olyan heteró párt, akik minden nap dugnak. :D
Nézd, bár szerintem egyértelmű, de azért felvilágosítalak erről. A helyzet az, hogy ez az egyes emberektől függ. Vannak, akik többször csinálják, vannak, akik kevesebbszer.
4/9 anonim válasza:
Mi ha nem is minden nap dugunk, de valamilyen módon minden nap "élvezzük egymás társaságát".De mi a sokat szexelő kategóriába tartozunk mert még fiatalok vagyunk.Viszont szerintem is emberfüggő.
5/9 anonim válasza:
Ha az átlagot nézem akkor lehet, bár nem számoltam még! Minden nap nem szeretkezünk, de vannak napok amikor többször
6/9 anonim válasza:
Mi nem minden nap, de egy héten többször, mint 3.
33/F,a párom 35/F.
8/9 anonim válasza:
Napi egy orál, heti 2-3 anál sex(dugás)
9/9 anonim válasza:
Ezt a napi dolgot én is kipróbálnám. :)
15/F 25-30 éves fiúknak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!