Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg fiúk érzik, ha análisan beléjük élveznek?
Figyelt kérdés
Mármint érzik belülről az ejakulációt, annak melegségét, stb?
Vagy csak a hímvessző megfeszülését, annak lüktetését?
2017. szept. 17. 17:16
1/13 anonim válasza:
Én csak biszex vagyok, de amúgy férfiakkal dugásban aktív. Szóval engem is érdekelnek majd válaszok.
3/13 anonim válasza:
Hááát sajnos én nem tudom, de remélem a válasz igen, mert nagyon jó lenne érezni. Én mindenképpen szeretnék egy aktívat aki gumi nélkül is magáévá tesz.;-)
4/13 anonim válasza:
Mi gumit használunk úgyhogy nem tom xd
19/F/P
5/13 anonim válasza:
Én szoktam néha... ha jó sokat lő :P
Na és aktívok... Milyen érzés amúgy lyukba élvezni?:)
6/13 anonim válasza:
6:
Na hát abban biztos lehetsz, hogy az érződik :D
7/13 anonim válasza:
igen érezni, hogy megfeszül és kicsit a melegséget
de legjobban a partner viselkedésén érezni (begyorsul,keményebb lesz stb.)
9/13 anonim válasza:
Én gumival is szoktam érezni, picit rá is feszítek! :)
10/13 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írtok, mert nem gondoltam volna, hogy belülről érezni lehet.
2017. szept. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!