Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, milyen gyakran szexeltek análisan?
Figyelt kérdés
Előtte mindig kimossátok magatokat? Vagy hogy készűltök fel? Hány menetet bírtok egy nap? És egymásután? Mindig használtok gumit?2015. aug. 15. 13:01
1/8 anonim válasza:
A barátom nem hajlandó gumit húzni, majd minden nap megcsinál egyszer vagy kétszer. 19/f
2/8 anonim válasza:
heti 6-7-szer kb. van, amikor egy alkalommal többször is
3/8 anonim válasza:
Havi 6-7, mindennap többször?? Nem mentek tönkre, srácok? :s
Bocsi, nem akartam provokatív lenni, főleg, hogy lány is vagyok ráadásul. Most meglepődtem.
4/8 anonim válasza:
előtte általában wc-zek :) egy héten 6-8 alkalom szokott lenni, egymás után eddig a rekord 3 menet :) nem használunk gumit
5/8 anonim válasza:
Ki szoktam mosni magam, igen. Úgy átlag naponta egy menet szokott lenni. Persze van, hogy elragad minket a hév, és egy kis szünet után csináljuk még egyszer, meg olyan is, hogy kimarad egy-egy nap, de a heti 6-7-8, amiket fentebb írtatok, szerintem reális. Gumit nem használunk, megbízunk egymásban.
6/8 anonim válasza:
Mivel ritkán tudun talizni,ezért 3-4 alkalom van.
Álltalában kimosom magam,de ha egymásnak esünk mert olyanunk van akkor nem,és mindig gumizunk,ez nálam alap.
7/8 anonim válasza:
mindig odafigyelek előtte a higéniára. beöntést nem mindig csinálok. én bármennyit bírok, nagyon nagy az étvágyam, ha már nagyon ki vagyok fáradva még akkor is rányúlok:D nem használunk gumit.
21, passzív
8/8 anonim válasza:
Passzívnak lenni egyszerű,mert csak a szabadidején múlik ,hogy mennyiszer......
Egy jó kimosás után 1-2 napig garantáltan nem lesz gond.
"És egymásután?"....kérdezed.......
Hát ,ahányan állnak a sorban......
Igen,mindig,ha nem ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!