Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mikor szexeltek elsőnek análisan? És hol?
Figyelt kérdés
Tippeket kérek!2015. júl. 24. 00:44
1/15 anonim válasza:
kocsányos tölgyön tessék kipróbálni!
2/15 anonim válasza:
Magamnak először olyan 14-15 évesen csináltam, pasival meg kb. rá fél évre, mikor már magamnak kitapasztaltam.
Mire vársz tippeket?
3/15 A kérdező kommentje:
Hol próbálták ki "régen" közép,vagy őskorban az anált?
Melyik országban?
2015. júl. 24. 00:50
4/15 A kérdező kommentje:
A legelső pár aki análozott.
2015. júl. 24. 00:50
5/15 A kérdező kommentje:
A vaginálisat Ádám-Éva nyilván.
De az análisat hol? Mikor?
2015. júl. 24. 00:55
6/15 anonim válasza:
Erről biztosan maradt valahol írásos feljegyzés :D
7/15 A kérdező kommentje:
Hol lehet utána nézni?
2015. júl. 24. 00:56
9/15 anonim válasza:
vicces, de igazándiból az első oylan kultúrában ahol a férjhez menés feltétele az volt hogy szűz legyen a lányzó
10/15 anonim válasza:
Nekem sajnos túl nagy análhoz, 3 lánynál próbáloztunk vele, kétszer az Ő felkérésére. Egyik imádta az análszexet és neki is csak vibrátort tudtunk benyomni miközben ment a sima vaginális szex. Annak viszont mindig nagyon örült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!